Skin dermatologija 8642

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK- POPUST NA PAKETE

KAKO IZBRATI PRAVEGA STROKOVNJAKA ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?
Najprepoznavnejša lepotno-modna blogerka Ajda Sitar se je odločila za SKIN estetsko kliniko.

Zakaj?
Dermatologinja Katja Gorenšek me je prepričala že po najinem prvem pogovoru, priznam, pa da je dodatno zaupanje prinesel tudi njen dober ugled in splošen ugled klinike Skin. Je resnična strokovnjakinja, ki ne daje praznih obljub, temveč vsakega seznani z vsemi potrebnimi informacijami, hkrati pa v meni ni bilo niti kančka dvoma, da bo stvar resnično izvedena pravilno in varno.

Naročite se
ajda-sitar-dolgotrajno-lasersko-odstranjevanje-dlak-estetika-skin
Lepotno modna blogerka Ajda Sitar pred terapijo.

sE želite znebiti dlačic?

Rezervirajte si BREZPLAČNI POSVET za lasersko odstranjevanje dlak na številki 031-446-999 ali na info@estetika-skin.si

CENIK

SEDAJ IZJEMNO UGODNO:

PUSTNA AKCIJA MED 1.2.-14.2. PAKET 6 TERAPIJ S KAR 60% POPUSTA!!! 

 

NOV ČLANEK NA 24ur.com TUKAJ.

 

Ste vedeli, da imamo na naši kliniki prav vse laserje, ki se uporabljajo v laserskem odstranjevanju dlak?

Zakaj je NAŠA ESTETIKA SKIN KLINIKA ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?

 1. Ker imamo tim z večletnimi izkušnjami laserskega odstranjevanja dlak.
 2. Pred pričetkom se pogovorite z zdravnikom, ki vas pregleda in vam naredi individualen plan terapij.
 3. Imamo PRAV VSE LASERJE (vse valovne dolžine laserjev), ki se uporabljajo v laserskem odstranjevanju dlak. Tako lahko zdravnik resnično izbere za Vas tisti laser, ki je najbolj primeren za Vaš TIP KOŽE IN TIP DLAČIC in na ta način pričakujemo najboljše rezultate.
 4. Vsi naši laserji so PRAVI MEDICINSKI LASERJI
 5. Z laserji rokuje le usposobljeno medicinsko osebje.

Zakaj je lasersko odstranjevanje dlak v dermatološki ambulanti oz dermatološki kliniki dražje?

Odgovor najdeš na POVEZAVI.

KATERE LASERJE PA SPLOH UPORABLJAMO ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?

Vse o tem V BLOG OBJAVI NA POVEZAVI.

Priljubljena instagramerka in modna urednica revije Grazia Slovenija Tesa Jurjaševič je za dolgotrajno odstranitev neželenih dlačic z laserjem izbrala kliniko SKIN v Ljubljani.  Smo vrhunska klinika in se ukvarjamo predvsem z estetskimi posegi, estetsko dermatologijo in številnimi laserskimi terapijami. V videu si lahko pogledate kako terapija laserskega odstranjevanja dlak izgleda v Estetski kliniki SKIN.

 

TUDI VAS MOTIJO DLAČICE?

V kolikor vas motijo neželene dlačice poleti in pozimi, vedite da niste edini. Veliko ljudi ugotavlja, da porabijo ogromno časa za kratkotrajne odstranitve dlačic, saj si želijo gladko kožo. Za odstranjevanje dlak ne rabite več porabiti toliko časa in energije. Lasersko odstranjevanje dlak je medicinska terapija, ki se uporablja za zmanjšanje neželenih dlačic.

V naši ambulanti dlake uspešno odstranjujemo z laserjem. Za dolgotrajno odstranitev dlak je potrebnih 5-8 laserskih terapij v razmaku 4-8 tednov. Za gladko kožo v nadaljevanju svetujemo eno lasersko terapijo na leto.

 

 

UČINKOVIT način za DOLGOtrajno odstranjevanje dlak

Laser uporablja visoko koncentrirano energijo s katero doseže dlačne mešičke, ki jih ob sproščanju energije uniči. Lasersko energijo privlači pigment v dlaki, podobno kot sončne žarke privlačijo temne obleke. Zato laser najbolje deluje na debelih in temnih dlakah na svetli koži. Kljub temu pa dobimo dobre rezultate tudi pri ljudeh, ki nimajo vseh optimalnih predispozicij za laser. Lasersko depilacijo prilagodimo vsakemu posamezniku individualno, zato vam ponujamo PRVI PREGLED BREZPLAČNO, kar vam omogoči najboljši možni rezultat.

V obdobju 1-3 tedne dlake nato odpadejo. Že po prvi terapiji opazite da izraste manj dlak. Po vsaki terapiji nato opazite manjše število dlak.

Komu zaupati?

To in še več o omenjeni terapiji smo razkrili v članku na @24ur.com, svojo izkušnjo laserskega odstranjevanja dlak v naši ambulanti pa sta delili tudi naši stranki @anelasabanagic in @tesajurjasevic. ?

Kaj sta povedali, si preberite TUKAJ 

Lasersko odstranjevanje dlak
Anela Šabanagić v Estetiki SKIN

Lasersko odstranjevanje dlak ponujajo različni kozmetični saloni, vendar velikokrat za odstranjevanje dlak ne uporabljajo laserja, ampak aparate, ki so manj učinkoviti. Pri laserskem odstranjevanju dlak gre za poseg v telo pri čemer si ne želite zapletov, zato je potrebno izbrati ambulanto z vrhunskimi laserji, s katerimi rokuje medicinsko osebje.

Manekenka Anela Šabanagić je lasersko odstranjevanje dlak zaupala naši ekipi Estetike Skin.

KAKO LAHKO POSKRBIMO ZA ODLIČEN REZULTAT LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK?

Z ODLIČNIM LASERJEM s katrerim upravlja izurjeno medicinsko osebje!!!

Kaj so lastnosti ODLIČNEGA LASERJA, preberite v BLOG OBJAVI NA POVEZAVI.

 

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak oziroma laserska depilacija?

laserska-depilacija-estetika-skin
Trajno odstranjevanje dlak.

Laser lahko deluje le na tiste dlačice, ki ta trenutek aktivno rastejo oziroma so v anageni fazi. Zato je za njihovo dolgotrajnejšo odstranitev potrebnih več terapij. Za dolgotrajni rezultat je dovolj že od pet do osem obiskov, med posameznimi tretmaji pa mora miniti od štiri do deset tednov. Koliko jih bo potrebnih in kako pogosti bodo, je odvisno od lokacije poraščenosti. Postopek je hiter. Večina, ki se je odločila za lasersko odstranjevanje dlak, to ocenjuje kot precej manj boleče od voskanja ali puljenja. Med posegom laserske depilacije lahko sicer čutite pekoč občutek na mestu delovanja laserskega žarka. Bolečina bo občutno manjša, če ima aparat ustrezno in dobro hlajenje, kar je ena najpomembnejših lastnosti odličnega laserja.

VEČ PRAKTIČNIH NASVETOV KAKO RAVNATI PRED in PO TERAPIJI najdete TUKAJ.

 

KOLIKO TERAPIJ POTREBUJEMO?

Da bi dosegli želene rezultate s kar najmanjšim številom terapij, v centru SKIN za vas naredimo individualni načrt, ki vsebuje število pričakovanih obiskov in potrebnih premorov med njimi. Prav tako za vaš tip kože in polti določimo najprimernejši laser. Zahvaljujoč raziskavam se lahko za lasersko odstranjevanje dlak odločijo prav vsi, tudi tisti z najsvetlejšo in najtemnejšo poltjo. Za to so seveda potrebni napredni laserji z različnimi valovnimi dolžinami.

Laserji priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo dve najpomembnejši stvari:

 • visoko raven varnosti in
 • visoko učinkovitost.

Najpogosteje se uporabljajo aleksandritni laser (z valovno dolžino 755 nm) in laser Nd:YAG (z valovno dolžino 1064 nm; še posebej učinkovit pri temnejši koži). Nekateri lepotni centri uporabljajo tudi naprave IPL, vendar v tem primeru ne gre za resnično lasersko odstranjevanje dlak, saj ta naprava namreč ni laser.

Zaupajte lasersko odstranjevanje dlak MEDICINSKEMU OSEBJU

Preden se odločite za lasersko odstranjevanje dlak oziroma lasersko depilacijo, se pozanimajte, s kakšnimi aparati bo poseg opravljen. To je vaša pravica. Na slovenskem trgu se pojavljajo tudi nekakovostni laserji nepriznanih proizvajalcev, katerih kakovost in varnost sta vprašljivi. Stranski učinki so sicer mogoči pri vsaki napravi, vendar so bistveno redkejši pri priznanih aparatih z ustreznimi certifikati, izdelani v podjetjih, ki veliko vlagajo v raziskave ter imajo najbolj izpopolnjene varnostne in hladilne sisteme.

Pri odstranjevanju dlačic je poleg vrhunske opreme nadvse pomembno tudi, da to zaupate usposobljenemu osebju. Čeprav zveni preprosto, je lasersko odstranjevanje dlak oziroma laserska depilacija, poseg v telo. Medicinsko osebje ve, kako izbrati ustrezne parametre in zagotoviti čim večjo učinkovitost tretmajev, ter hitro prepozna morebitne stranske učinke in začne s pravilno oskrbo.

Pred prvo lasersko terapijo je nujen pogovor z zdravnikom. Določen tip poraščenosti je lahko znak še neprepoznane bolezni, na primer endokrinopatije (motnje v delovanju žlez), ali nastane kot stranski učinek zdravil. Pred posegom je treba pregledati tudi vse kožne lezije in znamenja na območju, na katerem bi se radi znebili dlačic, ter jih ustrezno zaščititi. Če zdravnik ob tem odkrije karkoli, kar bi lahko bilo nevarno, opravi kirurški izrez s histopatološko preiskavo.

NA KATERIH PREDELIH IZVAJAMO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK?

Največkrat se opravlja laserska depilacija nog. Druga najpogostejša je depilacija intimnih predelov, torej bikini depilacija oziroma depilacija bikini predela in tudi brazilska depilacija. Laserski odstranjevalec dlak uporabimo tudi za druge predele: veliko žensk motijo dlake na obrazu, tako se opravlja laserska depilacija brade.

Pri moških je popularna laserska depilacija hrbta.

Vraščene dlake so težava zaradi katere se veliko žensk odloči za lasersko depilacijo, saj je po laserskem odstranjevanju dlak manj aktivnih dlak in tako tudi manj dlak, ki se vraščajo. Več o vraščenih dlakah TUKAJ.

 

VAS ZANIMA KAKŠNE SO LAHKO NEVARNOSTI OZ KAJ SO STRANSKI UČINKI LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK?

Vse o tem V BLOG OBJAVI NA POVEZAVI.

 

Še nekaj napotkov pred posegom laserskega odstranjevanja dlak

Štiri tedne pred tem, ko se odločite za lasersko odstranjevanje dlak se ne izpostavljajte sončnim žarkom, saj koža ne sme biti porjavela. Uporabljajte kreme z visokim zaščitnim faktorjem (vsaj SPF 30). Štiri tedne pred samo terapijo in v vmesnem času dlak ne smete puliti ali voskati, lahko jih le brijete.

Pred terapijo laserskega odstranjevanja dlak na koži tretiranega področja ne uporabljajte krem z retinolom. ODGOVOR ZAKAJ NE,  NAJDETE TUKAJ.

Lasersko odstranjevanje dlak je učinkovito in s pravim osebjem tudi varno. Večina stranskih učinkov je prehodnih in brez dolgotrajnih posledic. V estetiki SKIN uporabljamo prave, natančne in varne laserje. Takšne kot strokovnjaki na velikih klinikah po svetu, tudi na Harley Streetu v Londonu in Peti aveniji v New Yorku.

 

Posvet pred laserskim odstranjevanjem dlak je BREZPLAČEN.

PREVERITE UGODNE CENE NA POVEZAVI.  SEDAJ PAKET 6 TERAPIJ S KAR 60% POPUSTA!!!

 

CENIK

Mediji o nas

Nekaj o botoku smo zapisali za VIZITA.SI, povezava TUKAJ.

Na nekatera vprašanja je dr. Gorenškova odgovorila tudi za spletno edicijo revije Grazia TUKAJ.

Skin dermatologinja Katja Gorenšek Ul je za septembersko številko revije Grazia spregovorila o laserskem odstranjevanju dlak. Več na povezavi

Modna revija Elle je izbrala SKIN dermatologinjo, Katjo Gorenšek, dr.med., ki se ukvarja z laserskimi terapijami, da predstavi lasersko odstranjevanje dlak in  poda svoje mnenje o tem na kaj moramo biti pozorni pred izbiro najboljše možne terapije zase. Ker samo najboljše je dovolj dobro. Več lahko preberete tukaj.

Cosmo dekleta so želela vedeti, kaj jih čaka pri laserskem odstranjevanju dlačic, zato so celostno mnenje poiskali pri naši strokovnjakinji, Katji Gorenšek, dr.med.  Mnenje strokovnjakinje si lahko preberete tukaj.

 

 

Galerija

Skin ikona 1

Medicinsko osebje

Skin ikona 2

Vrhunski laserji

Skin ikona 8

Občutek le rahlega zbadanja

Pogosta vprašanja

IPL pomeni «intensed pulsed light« in NI LASER. Vemo, da so laserske aparature bolj učinkovite za lasersko odstranjevanje dlak, ob tem pa tudi bolj varne in hitrejše. Tudi rezultati so boljši.
Laser so prvič uporabili za medicinske namene leta 1961, torej več kot 50 let nazaj! Lasersko odstranjevanje dlak se je pričelo pred 15 leti, vendar se je tehnika in aparature mnogo izboljšale v zadnjih 10 letih.
Aleksandritni laser je v očeh večine strokovnjakov na tem področju »zlati standard« odstranjevanja dlak za ljudi s svetlo poltjo. Aleksandritni laser uporablja valovno dolžino ki prodre v dlačni mešiček in je posebej natančno usmerjena v melanin- kožni pigment, ki je glavna tarča pri odstranjevanju dlak. V kolikor imate kožo temneje pigmentirano se bo zdravnik odločil za uporabo laserja, ki je primeren za takšno kožo, to je NdYag laser. V Skin dermatologiji imamo oba laserja, tako da lahko odstranimo dlake vsem ljudem, ne glede na barvo njihove polti.
Vsak človek ima drugačen prag bolečine. Večina naših strank opiše terapijo kot nebolečo, občutek pa primerjajo z rahlim zbadanjem ali toplim ščipanjem. V primerjavi z voskanjem ga večina ljudi opiše kot manj bolečega.
Z laserjem odstranjujemo dlake na nogah, v področju pazduh, bikini, na obrazu (ne v bližini oči) in hrbtu.
Najbolj popularno je lasersko odstranjevanje dlak na nogah pri ženskah in na hrbtu pri moških.
Lasersko odstranjevanje dlak je mnogo hitrejša metoda. Elektroliza je mnogo počasnejša metoda, saj je potrebno odstranjevati vsako dlako posebej, medtem ko laser tretira veliko dlak z vsakim laserskim pulzom. Lasersko odstranjevanje dlak v področju pazduh traja približno 10 minut.
Gre za poseg, ki se lahko opravi v času pavze za kosilo in se lahko nemudoma vrnete na delovno mesto. Laserji ob redni terapiji ne poškodujejo povrhnjice kože, tako da je možnost zapletov povezanih s to terapijo majhna. Kot pri vsakem medicinskem posegu pa vam zdravnik razloži možnosti zapletov in stranskih učinkov, kar si pred posegom tudi preberete v obrazcu s katerim soglašate s posegom.
Da, ste odličen kandidat. Ob britju dlako le odrežemo v nivoju kože, tako da dlaka, ki ponovno izrašča pri nekaterih ljudeh raste namesto ravno navzven, ukrivljeno nazaj v sosednjo kožo. To povzroči poškodbo in nato vnetje v okolici dlačnega meščika. Na koži vidimo rdeče bunčice, mozoljčke in lahko tudi brazgotine po ponavljanju teh sprememb.

Mnenja naših uporabnikov

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo