Skin dermatologija 8609

Kateri so laserji za lasersko odstranjevanje dlak?

Za lasersko odstranjevanje dlak imamo v Estetiki SKIN vse laserje (vse valovne dolžine laserjev), ki se uporabljajo za te terapije. Tako Aleksandritni laser, dioda ali diodni laser ter NdYag laser. Torej IMAMO VSE MEDICINSKE LASERJE, zato Vam lahko ponudimo najboljše za Vaš tip kože in tip dlačic.

Naročite se

katere laserje za lasersko odstranjevanje dlak pa sploh poznamo?

 1. ALEKSANDRITNI LASER:  Za lasersko odstranjevanje dlak je zlati standard valovna dolžina 755 nm, to je ALEKSANDRITNI LASER, katerega tarča je melanin oz kožni pigment v dlačici, gre za odlični laser za svetlo kožo in temne dlačice, pa tudi za bolj svetle in tanke dlačice. Deluje nekoliko bolj površinsko, deluje na del dlačice označen na fotografiji. Ravno zato ker deluje bolj površinsko je odličen za tanke in površinsko ležeče dlačice.
 2. DIODA ali DIODNI LASER:  810 nm, gre za laser z zelo podobno valovno dolžino in učinkom aleksandritnemu laserju. Doseže nekoliko globlji  predel dlačice, zato je dobra opcija za tiste z globljimi dlačicami.
 3. NdYAG LASER:  še tretja pomembna valovna dolžina v laserskem odstranjevanju dlak je 1064 nm. Ta valovna dolžina ima za tarčo hemoglobin, ter se manj absorbira v melaninu, kožnem pigmentu, zato je primerna tudi za zelo temen tip kože. Njegova odlična lastnost pa je, da deluje tudi na tiste dlačice, ki so zelo globoko, torej deluje naspodnji del dlake.

Torej glede na to, da imamo v naši kliniki različne laserje, vam lahko zagotovimo, da bo zdravnik za vas individualno izbral tisti laser, ki je najbolj primeren za vaš tip kože in za vaš tip dlačic in tako bo usposobljeno medicinsko osebje poskrbelo za

VARNO in UČINKOVITO TERAPIJO.

 

VSE V ENEM V NAŠI SKIN LASERSKI KLINIKI:

IZKUŠENO OSEBJE +
VRHUNSKA TEHNOLOGIJA +
TERAPIJE NADZIRA ZDRAVNIK +
RAZLIČNI TIPI LASERJEV.

zakaj medicinski laser?

Medicinski laserji so visoko učinkovite naprave s katerimi rokuje usposobljeno medicinsko osebje. Imajo certifikat, da je naprava medicinska. To pomeni, da je varna, daje klinično dokazane rezultate in je primerna le za usposobljene osebe. Vsak kakovosten in uveljavljen proizvajalec tovrstne opreme poskrbi tudi za izobraževanje izvajalcev laserskega odstranjevanja dlak.

Medicinski laserji delujejo z višjimi energijami kot drugi laserji, zato pričakujemo večjo učinkovitost in boljši rezultat. Medicinski laserji so pravi laserji, ki oddajajo koncentriran žarek svetlobe z le ENO VALOVNO DOLŽINO svetlobe. Gre za drage in visoko tehnološke aparature.

Na drugi strani so IPL (intense pulsed light) naprave, kjer NE gre za pravi laser, saj oddajalo svetlobo več valovnih dolžin (podobno kot žarnica), zato uporabljajo nižje energije in so manj učinkoviti.

OSNOVNI PRINCIP NA KATEREM DELUJE LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK JE, da se laserski žarek absorbira v dlačici in ne v okolni koži. Zato bolj je laser specifičen, višjo energijo lahko uporabimo, ki bo prišla do dlake. Ne poškodujemo pa okolice oz okolne kože, kar prepreči stranske učinke laserske terapije.

V Estetiki SKIN nudimo brezplačne posvete z dermatologom pred laserskim odstranjevanjem dlak,

tako da vas vabimo na individualni pogovor.

 

Čeprav je dermatološko lasersko odstranjevanje dlak v kliniki dražje, pa nudi bolj varno in učinkovito terapijo pod nadzorom zdravnika.

 

ZAKAJ JE CENA LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK V DERMATOLOŠKI AMBULANTI VIŠJA?

OSNOVE O LASERSKEM ODSTRANJEVANJU DLAK

CENIK

Pogosta vprašanja

Različne valovne dolžine oziroma različni laserji so primerne za različni tip kože in dlačic, delujejo tudi na različne globine dlačic, tako da vam glede na vaš tip dlačic in kože dermatolog v Estetiki SKIN svetuje kateri laser bi bil najbolj primeren za vas ali pa različnih terapijah tudi kombinira različne laserje za dosego čim bopljšega rezultata. V Estetiki SKIN nudimo brezplačne posvete z dermatologom pred laserskim odstranjevanjem dlak, tako da vas vabimo na individualni pogovor.
Diodni laser je laser z valovno dolžino 805 nm in je primeren za dlačice katerih korenine so srednje globoko. Za vsakega posameznika je pomembno da izbere zdravnik laser, ki je najbolj primeren za njegov tip kože in dlačic, takrat boste dobili najboljši rezultat. Torej laser se izbira glede na tip kože in dlačic, ne pa le na to kar popularno pišejo v medijih. Še bolj pomembno je, da gre za medicinski laser s katerim rokuje usposobljeno medicinsko osebje, saj je potem zapletov najmanj, in tudi v kolikor pride do kakšnega le tega rešuje dermatolog v kliniki.
Pri ljudeh z zelo temno kožo in pri zelo globoko postavljenih koreninah dlačic.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo