shutterstock 61277809 e1489582942945

OBLIKOVANJE USTNIC S POLNILI

SKIN vizija temelji na klasični lepoti, ki je vselej moderna. Smo zagovorniki poudarjene ustne linije brez pretiranega volumna. Na vašem obrazu ne želimo ustvariti novih oblik, temveč le izraziti individualno oblikovane ustnice.

Naročite se

Sodoben pristop k lepšim ustnicam.

Oblikovanje ustnic z dermalnimi polnili.
Oblikovanje ustnic z dermalnimi polnili.

Z aplikacijo polnil na osnovi hialuronske kisline na naraven način znova poudarimo njihovo lepoto. Pri mlajših najpogosteje takrat, ko se rob ustnic zabriše proti okolni koži, ustnice pa izgubijo prejšnji sijaj, pri starejših pa, ko zaradi izgube volumna pride do skorajšnjega izginevanja ustnic.

Povečava ustnic se opravi z aplikacijo dermalnega polnila s hialuronsko kislino v rob ustnic ali v centralni del ustnic, glede na individualno obliko pri posamezniku. Povečava ustnic je poseg, ki traja približno 30 minut.

V centru SKIN si vzamemo čas za temeljit pogovor o vaših željah in pričakovanjih ter skupaj določimo cilj. Aplikacija je hitra in varna. Učinki so vidni takoj, v naslednjih dneh se še dokončno umestijo. SKIN uporablja samo preizkušena certificirana polnila.

Vsak, ki pride prvič na estetski posvet v Skin dermatologijo je deležen analize celotnega obraza, tako da skupaj pogledamo kaj so »moteče točke« oz katere poteze lahko »izboljšamo«, ob tem pa Vam zdravnik tudi pojasni kaj so lepotni ideali in kako se jim Vi lahko približate. Velikokrat vidimo, da pacienti pridejo z željo po večjih ustnicah, vendar ugotovimo, da bolj potrebujejo oblikovanje brade ali zmanjšanje gubic okrog ust in se pacientke šele kasneje odločajo za poseg na ustnicah.

Za oblikovanje ustnic najraje uporabljamo dermalna polnila s hialuronsko kislino. Hialuronska kislina je sicer naravna sestavina kože.


 

CENIK

Mediji o nas

Čudovite ustnice

Ste že slišali za Heart Lips povečavo oziroma oblikovanje ustnic?

Čudovite ustnice s pomočjo hialuronske kisline.

Gre za novost v oblikovanj ustnic po posebnem principu, ki je zelo popularen v Angliji . Naš dermatolog Samo Gorenšek,dr.med. ima certifikat za izvajanje te terapije.

Skin ikona 6

Naravni videz ustnic

Skin ikona 1

Strokovno osebje

Skin ikona 8

Vrhunska dermalna polnila (filerji)

Skin ikona 4

Kratkotrajni poseg

Pogosta vprašanja

Nekaj dni po aplikaciji so ustnice otekle, lahko čutite napetost v ustnicah. Ko se dermalno polnilo po 1-2 tednih razporedi, je občutek ustnic normalen, kot pred aplikacijo dermalnega polnila.
Povečava ustnic je poseg, ki se opravi v 30 minutah, po tem lahko takoj nadaljujete s svojim običajnim delom. Dobro je, da vsaj 2 tedna po posegu ne planirate nobenega večjega dogodka (poroka,…), saj lahko po aplikaciji dermalnega polnila ostane modrica, ki potrebuje nekaj dni da izgine.
Z dermalnim polnilom lahko povečamo volumen le zgornje ustnice ali le spodnje ustnice, lahko poudarimo centralni del ustnic ali oblikujemo in poudarimo ustni rob. Za ustrezen poseg se odločimo skupaj glede na značilnosti vašega obraza ter glede na vaše želje, Vam zdravnik svetuje kakšen poseg bi bil najbolj primeren za Vas.
Modrice lahko nastanejo po aplikaciji dermalnega polnila v ustnico, večinoma izzvenijo v 1-2 tednih.
Učinek traja do 6 mesecev. Učinek je seveda odvisen od reakcij vašega organizma, tako da nekateri ljudje aplicirano hialuronsko kislino razgradijo prej kot drugi. Poleg tega je učinek odvisen tudi od zunanjih dejavnikov, in sicer od tega ali kadite, koliko se izpostavljate soncu…
Povečava ustnic se opravlja z drobno iglo, tako da ob aplikaciji čutite bolečino ob vbodu igle. Dermalno polnilo poleg hialuronske kisline vsebuje tudi učinkovino za zmanjšanje bolečine (anestetik), tako da bolečina hitro po vbodu začne popuščati. Ustnice so lahko nekaj časa (cca 15 min) po posegu še blago omrtvičene.
Svetujemo, da se 48 ur po posegu izogibate večjim naporom, telovadbi, savni, pilingom ali masaži obraza.
10 dni pred posegom ne jemljite zdravil za lajšanje bolečin, ki vplivajo tudi na slabše strjevanje krvi, kot je npr. Aspirin. Prav tako ne jemljite dodatkov, ki vsebujejo ribje olje in vitamin E. V kolikor imate večkrat herpes v področju ustnic, se boste pogovorili z zdravnikom o eventuelnem preventivnem jemanju zdravil za herpes pred posegom in po njem.
V kolikor se odločite, da boste prenehali s posegi, se bodo Vaše ustnice vrnile v stanje pred prvim posegom. Ustnice ne bodo bolj uplahnjene ali bolj gubaste, zato ker ste se prej odločili za dermalno polnilo. Nasprotno, hialuronska kislina, ki jo apliciramo v ustnice aktivira produkcijo telesu lastne hialuronske kisline na mestu injekcije, zato se lahko zgodi da bodo ustnice naravno nekoliko lepše tudi ko hialuronska kislina, ki smo jo dodajali popolnoma izgine.
Takoj po aplikaciji se že vidi učinek. Običajno je sicer po aplikaciji prisotna še oteklina tkiva, tako da ustnice izgledajo še večje. Po nekaj dneh oteklina splahni, dermalno polnilo se primerno razporedi in takrat vidimo končen učinek.

Prej in potem

Čudovite ustnice po terapiji pri naši pacientki
prej ustnice POTEM

Prej

prej 2 ustnice PREJ

PotemKontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo