Katja Gorenšek Ul

Le vrhunsko je dovolj dobro.
Katja Gorenšek, dr.med., specialistka dermatovenerologije in estetski dermatolog, redno svoja znanja širi na pomembnih dogodkih in najnaprednejših programih, prepričana, da vam samo tako lahko ponudi rešitve s presežkom. Udeležuje se številnih konferenc in kongresov, recimo svetovnega kongresa estetske medicine v Monaku,kongresov ameriške akademije za estetsko medicino in akademije za dermatologijo.

Kot specialistka dermatovenerologije deluje od leta 2015, ko je pridobila licenco Zdravniške zbornice Slovenije za specialista dermatovenerologije, ažurno stanje o licenci preverite na strani Zdravniške zbornice Slovenije TUKAJ.

Katja in Samo Gorenšek,dr.med. sta leta 2019 organizirala estetski kongres v Portorožu, kjer sta prenašala znanje na druge zdravnike in kamor sta predavati povabila svoje prijatelje, zdravnike estetske medicine, dermatologe in plastične kirurge iz Anglije, Francije, Indije, Maroka, Avstrije, Hrvaške, Srbije… Predavatelji so bili izjemni zdravniki, ki imajo velike estetske klinike v tujini in katerih redno delo je izobraževanje zdravnikov o sodobni estetiki. Kongresa se je udeležilo 150 zdravnikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije… Več o kongresu TUKAJ.

Usmerila se je prevsem v estetsko medicino in izvajanje nekirurških estetskih posegov.

Leta 2018 je predavala na največji estetski konferenci IMCAS za dermatologe in plastične kirurge v Parizu o vplivu prehrane na preventivo staranje kože.

Piše številne članke o estetski dermatologiji za različne revije.

LINKEDIN.

SKIN center je vselej del globalnih dermatoloških in estetskih gibanj.

estetska dermatologinja
Katja Gorenšek Ul, dr.med., estetska dermatologinja

SKIN specialista Katja in Samo Gorenšek svoje znanje širiva na vseh pomembnih konferencah in programih:

1. American Academy of Aesthetic Medicine Course (London, UK),
2. Education at The Dr Derm Anti-Aging Center of Dermatology, Laser Aesthetic, Plastic and Vascular Center (Budapest, Hungary),
3. Facial Anatomy Teaching – The Royal College of Surgeons-London (London, UK),
4. The Management of Non-Surgical Complications Through Anatomy – The Royal College of Surgeons-London (London, UK),
5. The Annual Paris Melanoma Conference,
6. The American Academy of Dermatology’s Annual Meeting (Miami, USA),
7. ISCD International Short Course on Dermoscopy (Graz, Austria),
8. Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress Monaco (amwc)
9. Aesthetics Conference & Exhibition London (ACE)

10. Izobraževanje na kliniki v Londonu pri priznanem zdravniku estetske medicine in mednarodnem učitelju dermalnih polnil dr. Raj Acquilla.

11. FACE konferenca v Londonu junij 2017 o novostih v estetiki, praktičnih primerih aplikacije dermalnih polnil in botoxa.

12. Dr. Gorenškova je bila povabljena na svetovno konferenco IMCAS Azia Bali julijij 2017 kot predavateljica o novostih v Nutraceuticals ali določenih sestavinah hrane, ki zmanjšujejo znake staranja kože. Gre za prestižno svetovno konferenco o novostih v estetiki.

13. CCR Expo London oktober 2017 – estetska konferenca v Londonu kjer smo se srečali z najboljšimi mednarodnimi zdravniki iz področja estetike.

14. Dr. Gorenškova je kot edina predstavnica Slovenije predavala na največji estetski konferenci namenjeni dermatologom in plastičnim kirurgom, januarja 2018 v Parizu. Tema predavanja- Nutriceuticals oziroma živila oziroma sestavine živil, ki zmanjšujejo staranje kože.

15. April 2019. svetovni kongres estetske medicine v Monacu

16. Predavala je na kongresu Skin & Beauty Aesthetic Congress v Portorožu maj 2019.

17. April 2022. svetovni kongres estetske medicine v Monacu.

In mnoga druga izobraževanja, da Vam lahko v SKIN dermatologiji ponudimo le najbolj sodobne terapije.


V naši kliniki v Ljubljani sta nas obiskala in pod njunim mentorstvom sva pridobila številne dragocene izkušnje:

Dalvi Humzah, MD (Consultant Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgeon, Facial Anatomy Specialist, International & Award Winning Tutor, BSc, MBBS, AKC, FRCS(Glas), FRCS(Eng), FRCS(Plast), MBA.

Gospod Dalvi Humzah je specialist plastične kirurgije, priznan strokovnjak, ki je letos ponovno v mednarodnem organizacijskem svetu največjega kongresa estetske medicine v Monacu (AMWC), kot tudi v predsednik strokovnega odbora angleške estetske konference (ACE London), in že dve leti zapored prejemnik angleške nagrade ‘Best Training Initiative’  2014-2015  in 2015 -16 Aesthetic Awards. V Angliji ima že 15 let svojo zasebno ordinacijo, opravlja številne kirurške posege s področja plastične kirurgije in tudi številne estetske posege. Predava na številnih kongresih in delavnicah tako v Angliji, kot drugod po svetu.

Dr Gabor Varju, MD (the Cynosure Inc. in the US and SCIT USA, Inc. laser manufacturers international trainer. Domestic and foreign guest speaker dermatological events).

Je specialist dermatolog, od leta 1994 ima zasebno ordinacijo v Budimpešti, kjer se ukvarja z dermatologijo in lasersko terapijo. Ob tem je tudi predstavnik podjetja za proizvodnjo laserjev (Cynosure) za ta del Evrope, je mednarodni učitelj laserske terapije v dermatologiji, ter zunanji svetovalec za farmacevtsko tehnologijo in raziskave Univerze v Szegedu. Prav tako je vodja podjetja Dr Derm, ki se ukvarja z razvojem kozmetičnih izdelkov in medicinskih pripomočkov.


Spremljaj me na instagramu


derm1 crop
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo