Skin promo 17 03 2017 JernejKokol LQ 103

eMatrix SUBLATIVNO POMLAJEVANJE KOŽE

Pomlajevalne potenciale je treba le spodbuditi.

Spoznajte napreden način pomlajevanja ter obnavljanja kože obraza, vratu, dekolteja in telesa. S stimuliranjem naravnih sposobnosti je vaša koža znova bolj napeta, elastična, mehka. Gubice in brazgotine so zglajene, polt je enakomernejša, tudi strije na telesu so manj opazne.

Naročite se

Manekenka Anela Šabanagič se je odločila za terapiji eMatrix v Estetiki SKIN. eMatrix je napredna terapija pomlajevanja ter obnavljanja kože obraza. S stimuliranjem naravnih sposobnosti je koža znova bolj napeta, elastična, mehka. Polt je enakomernejša, gubice so manj izražene. eMatrix pametno uporablja radiofrekvenčno tehnologijo na frakcioniran način. Energijo v obliki močne toplote usmeri v pregrevanje podkožja oziroma dermisa. Na ta način se poveča tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline.

 

eMatrix pametno uporablja radiofrekvenčno tehnologijo na frakcioniran način. Energijo v obliki močne toplote usmeri v pregrevanje podkožja oziroma dermisa. Na termalno poškodbo telo burno reagira kot pri celjenju rane: pomembno poveča tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline. V procesu celjenja se koža zgladi, zmanjšajo se plitke in srednje gube ter neenakomerna pigmentiranost, ki je še en znak staranja kože. Rezultati so dolgotrajnejši, okrevanje pa hitrejše kot pri laserskem pomlajevanju, saj le blago poškoduje povrhnjico kože. Takoj po terapiji tako ostanejo le rahla rdečina in drobne rjave pikice, kar v nekaj dneh izgine. Metoda je varna, zelo učinkovita ter primerna za vse tipe kože, na vseh predelih obraza, dekolteja, vratu in trupa.

UČINKI
 • pomlajevanje obraza, dekolteja in vratu
 • obnavljanje tonusa kože
 • glajenje manjših do srednje globokih gub
 • zoženje por
 • glajenje brazgotin po aknah ali poškodbah
 • zmanjševanje videza strij
 • na otip mehkejša, gladkejša, bolj elastična, napeta in sijoča koža

REZULTATI

Takoj po posegu: izboljšan tonus kože in boljša tekstura
Po 3 mesecih: produkcija kolagena in novih zdravih kožnih celic se poveča, zaradi vpliva na dermis se blage do srednje globoke gube zgladijo, zmanjša se nepravilna pigmentacija kože, koža je obnovljena in pomlajena, njen videz se izboljšuje še leto dni po terapiji
Po letu in več: učinki so pri nekaterih opazni še več let, saj se nov elastin in kolagen tvorita še naprej

BOLEČINA

Med terapijo čutite topel občutek in zbadanje. Pred terapijo lahko uporabimo anestetično kremo, med njo pa hladimo z mrzlim zrakom.

ŠTEVILO OBISKOV

3 terapije na 4 do 6 tednov. Ena terapija traja manj kot uro.

VRNITEV K DEJAVNOSTIM

Naslednji dan po posegu. Rdečina kože je opazna od 3 do 4 dni.

NEGA

Po terapiji je koža rožnata in rahlo otekla, kot bi bila opečena od sonca, kar v nekaj dneh izgine. Na mestu, kjer je bila opravljena terapija, se naslednji dan pojavijo drobne rjave pikice, ki pa izginejo v enem tednu. Kozmetike ne uporabljajte 24 ur po posegu, nato pa lahko za prekritje rdečine in rjavih pikic nanesete puder. Vsaj prvih 14 dni po terapiji nujno uporabljajte zaščitno kremo s SPF 50 in priporočeno negovalno kremo. Priporočili vam bomo tudi blago čistilo, s katerim umivate kožo.

CELOSTNO POMLAJEVANJE

Za še bolj opazne rezultate lahko pred ali po eMatrixu uporabimo botulinski toksin, dermalna polnila, mezoterapijo, kemične pilinge.

SKIN dermatologija ponuja napredne posege za mladostnejši videz. Vzamemo si tudi čas za temeljit pogovor o vaših željah in pričakovanjih ter skupaj določimo cilj. Vabljeni, da se naročite na strokovni posvet.


CENIK

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo