AQUAGOLD VIZITA

AQUAGOLD

Naša ekipa NA POP TV v oddaji VIZITA o ekskluzivni, novi terapiji v Estetiki SKIN- Aquagold. SKIN dermatologa dr. Katja in Samo Gorenšek sta za Vizito spregovorila o novi terapiji. V Viziti tudi poglejte zakaj se je za terapijo na naši klniki tudi odločila pred poroko najbolj znana slovenska modno lepotna blogerka Ajda Sitar.

Naročite se

 

 

VEČ na POP TV v oddaji VIZITA.

Kot prvi v Sloveniji ekskluzivno prestavljamo novo terapijo, ki je popularna med številnimi tujimi zvezdnicami. Aquagold izboljša strukturo kože, koža je gladka in sijoča, z manj drobnih gubic.

Gre za nov tip tehnologije, kjer lahko mikroinfundiramo različne raztopine oz različne aktivne učinkovine v kožo. Gre v bistvu za aplikator v katerega zmešamo različne aktivne učinkovine, prilagojene individualno vsakemu posamezniku, in sicer gleda na njegov tip kože in glede na pomlajevalni učinek, ki bi ga želeli doseči.

Uporabljamo koktail različnih učinkovin. Od aktivnih učinkovin, se lahko uporabljajo hialuronska kislina, antioksidanti , različni vitamini ter različlne nukleinske kisline, aminokisline in koencimi.

Značilno je da gre za individualno terapijo, zato se učinkovine izberejo za vsakega posameznika posebej. Zato je izjemno pomembno znanje in izkušnje zdravnika z estetiko ter občutek dermatologa za tip in težave kože vsakega posameznika.

Značilno je da se po terapiji lahko takoj vrnemo k svojim vsakodnevnim aktivnostim, saj ne pričakujemo oteklin ali modric. 

Aquagold je izjemno popularna terapija v klinikah po svetu in med številnimi zvezdnicami. Pri nas terapijo izvajamo že nekaj časa in imamo številne izjemno zadovoljne stranke, ki opažajo večji sijaj kože, izboljšano strukturo, manj drobnih gubic. Terapija je primerna za vsakogar, večkrat se kombinira z drugimi estetskimi terapijami, kot so dermalna polnila s hialuronsko kislino ali filerji, botoks ali laserji. 

Aquagold je odlična terapija pred pomembnimi dogodki ali porokami, saj je učinek hitro viden. Tekstura in sijaj kože se izboljšata, pore se zmanjšajo, koža je sijoča, bolj hidrirana, drobne gubice se zmanjšajo, manjše je potenje na obrazu, rezultat je naraven..

Prednost Aquagold terapije  je da ponavadi po terapiji ne vidimo modric, krvavitev ali oteklin, ki so sicer prisotne pri klasični mezoterapiji.

 

Galerija

botoks
botox

Intervju z dr. Katjo Gorenšek za Vizito.
Intervju z dr. Katjo Gorenšek za Vizito.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo