Skin center 7 ambulanta

DERMATOLOŠKI PREGLEDI

Na naši kliniki deluje skupina dermatologov, ki smo specializirani za različna področja bolezni kože. SKIN je sodobni medicinski center za dermatologijo in estetiko, oblikovan po vaši meri, združuje najnaprednejšo tehnologijo s poglobljenim individualnim svetovanjem. Celostno stremi k zdravi koži po načelu dobrega počutja, dobrega videza, dobrega življenja. Svoja znanja in izkušnje zato ponuja v domišljeno oblikovanem okolju, ki vam nudi vso potrebno zasebnost in udobje.

Naročite se

Odličen sogovornik za zdravo kožo.

Odstranjevanje aken z obraza.
Odstranjevanje aken z obraza.

Ukvarjamo se z:

 1. diagnostiko in zdravljenjem bradavic. Za zdravljenje le teh uporabljamo terapijo s tekočim dušikom-krioterapijo ali lasersko terapijo. Izbiro najbolj ustrezne terapije Vam predlaga dermatolog po pogovoru z Vami in glede na lokacijo, kjer se bradavice nahajajo.
 2. diagnostiko in zdravljenjem genitalnih bradavic
 3. pregledi znamenj– ob spreminjanju znamenja, sumu na kožni rak, želji po odstranitvi
 4. odstranjevanjem znamenj in drugih kožnih izrastkov. V zrelih letih se na koži pojavljajo številni izrastki. Pogosto se pojavijo pecljate tvorbe v pazduhah, seboroične keratoze oz “starostne bradavice” na trupu ali obrazu. Dermatolog najprej oceni za kakšno vrsto izrastka gre in Vam svetuje kakšen je najbolj primeren način za njihovo odstranitev.
 5. dermatitisi ali vnetji na koži -na koži se kažejo različne alergije ali le reakcije, ki nastanejo zaradi stika kože s stvarmi, ki jih na kožo nanašamo
 6. luskavico ali psoriazo
 7. glivičnimi vnetji kože ali nohtov
 8. mozoljavostjo ali aknami
 9. odstranjujem virusnih izrastkov (moluski ali bradavice) pri otrocih
 10. kožnim rakom
 11. bolezni žil na nogah– flebologija (opravljamo tudi UZ ven spodnjih udov)
 12. lasersko odstranjujemo žilice na obrazu in na nogah
 13. lasersko odstranjujemo dlake (na obrazu, nogah, bikini…)
 14. pa tudi s pretiranim izpadanjem las ter boleznimi nohtov koži, in drugim.

Dermatolog se ukvarja s kožo, lasmi in nohti. Koža je največji človeški organ, varuje nas pred zunanjimi vplivi, pred izgubo vode, pomembna je v regulaciji temperature in nas brani pred škodljivimi mikrobi.

Gre za specialnost, ki se ukvarja z normalno kožo in z vsemi boleznimi, ki se pokažejo na koži. Dermatolog diagnosticira in zdravi bolezni kože. Dermatolog zdravi otroke od rojstva, odrasle in tudi starejše ljudi. Prepoznavamo in zdravimo različne tipe benignih kožnih izrastkov, prekanceroz in kožnega raka.

Dermatolog diagnosticira in zdravi več kot 3000 različnih kožnih bolezni.

Zaradi dobrega poznavanja kože, pa smo odličen sogovornik pri izbiri ustrezne kozmetike za vašo kožo. Dermatolog se namreč ukvarja tudi z nasveti glede zaščite pred soncem ter ohranjanja sijoče kože.

Ker zelo dobro poznamo, ne samo kožne bolezni, temveč tudi normalno stanje staranja kože, smo odličen sogovornik o estetskih posegih. Svetujemo Vam o ustrezni terapji za odpravljanje gubic, kako izboljšati sijaj vaše polti, kako doseči pomlajen in bolj svež videz, ter kako odpraviti pretirano rdečino ali pigmentacije po obrazu.

V centru SKIN vam celostno svetujemo, kako povrniti svež, naraven, mladosten in zdrav videz.

Naš moto je, da poiščemo lepoto v Vas samih in Vas nikakor ne spreminjamo v drugačne ljudi.

Dermatološki pregled lahko opravite v naših dveh ambulantah:

 • Ljubljana, Peričeva 37
 • Koper, Ulica 15. maja 2b

 CENIK

Galerija

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo