POVRŠINSKI KEMIČNI PILINGI

Razkrijte lepoto svoje kože.

Površinski pilingi so učinkovit način, kako polepšati videz kože. Po njih je polt bolj sijoča in sveža, izboljša se stanje aken, pa tudi površinske nenevarne sončne pege (lentigi) zbledijo. S pilingi zdravimo zadebelitve kože, včasih tudi melazmo .

Za površinske pilinge najpogosteje uporabljamo naravne kisline alfa hidroksi (angl. Alpha hidroxy acid, okraj. AHA) v različnih koncentracijah, ki jih postopoma višamo. Glede na stanje kože se lahko odločimo tudi za pilinge s triklorocentno (TCA) in salicilno kislino.

Poseg po navadi spremlja le nekoliko pekoč občutek v predelu pilinga. Po njem je koža nekoliko bolj rdeča, nato pa se v nekaj dneh obnovi. Naslednji dan se lahko vrnete nazaj na delovno mesto. Za dober rezultat je treba piling nekajkrat ponoviti.

Površinski pilingi so odličen način za obnavljanje in pomlajevanje kože. Vendar samo z njimi ne moremo doseči rezultatov, kot bi jih s srednje globokimi, kjer spojine prodrejo v globlje plasti kože in tako obnovijo še nižje plasti. Zato se v centru SKIN o pričakovanjih in željah vselej temeljito pogovorimo ter predlagamo najboljšo metodo za mladostnejši videz.


CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo