PREGLED ZNAMENJ (NEVUSOV) Z DERMATOSKOPIJO

Napredna, neboleča analiza vaših znamenj.

Za pregled znamenj se je pametno odločiti takrat, ko opazite spreminjanje določenega znamenja, ko se pojavi novo ali če imate na koži številna znamenja. Opazujemo jih zato, da ločimo popolnoma nenevarna znamenja od atipičnih znamenj in da odkrijemo melanom v zgodnjih fazah bolezni, ko je zdravljenje zelo uspešno. Tu je v veliko pomoč napredna metoda, dermatoskopija, ki je bistveno izboljšala diagnostiko in pomembno pripomogla k zgodnejšemu odkrivanju sprememb.

Pregled znamenj se najprej opravi s prostim očesom, nato pa še z dermatoskop, ki nam prikaže znamenje povečano tudi do 40-krat. Omogoča nam tudi, da vidimo v spodnje dele epidermisa in dermo-epidermalno mejo. Zato z dermatoskopijo bistveno hitreje odkrijemo sum na zgodnje oblike melanoma ali druge oblike nevarnih kožnih tvorb.

Dermatoskopsko slikanje, ki ga naredimo s pomočjo visokoresolucijske kamere, imenujemo digitalna dermatoskopija.

V centru SKIN posebno pozornost namenjamo zgodnjemu ugotavljanju kožnih tumorjev. Za to imamo dodatno znanje in najsodobnejšo tehnologijo, ki z natančnim spremljanjem prepreči tudi nepotrebna izrezanja znamenj. Dermatoskopija je odlična pomoč za optimalno odločitev o nadaljnjih postopkih.


CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo