LASERSKO ODSTRANJEVANJE ŽIL

Varno nad žilice na obrazu ali nogah.

Laser  deluje tako, da tkivo absorbira lasersko svetlobo, nato pa se večina te spremeni v toploto. Lasersko odstranjevanje žil deluje na oksihemoglobin, zaradi delovanja laserske svetlobe pa pride do selektivnega pregrevanja žilne stene in selektivnega uničenja razširjenih žilic. Za odstranjevanja majhnih žilic na obrazu je najučinkovitejša metoda odstranjevanja z laserjem PDL, ki jo lahko uporabljamo pri drobnih žilicah (teleangiektazijah), rozaceji  in senilnih angiomih . S to metodo lahko delujemo do žil na globinah približno 1,5 milimetra. Laser Nd:YAG deluje najgloblje in lahko odstrani najtrdovratnejše žilice tudi na nogah do velikosti nekaj milimetrov.

V centru SKIN za lasersko odstranjevanje žil zaupamo laserjem priznanega ameriškega proizvajalca Cynosure. S številnimi raziskavami in novostmi je v svetovnem vrhu, s tem pa zagotavlja visoko učinkovitost in varnost. Uporabljamo tudi vse laserje, ki so v številnih študijah priznanih medicinskih revij razglašeni za najučinkovitejše pri odstranjevanju žil. Ker je za zmanjšano tveganje zapletov in zmanjšano bolečino pomembno hlajenje, imamo tudi posebne dodatne hladilne naprave.

Lasersko odstranjevanje žilic.
Telangiectasia.
Slika zgraj: pred in po posegu; Slika spodaj: proces delovanja laserja
Slika zgoraj: pred in po posegu; Slika spodaj: proces delovanja laserja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slike so zgolj simbolične.

Lasersko odstranjevanje žil je učinkovito, varno in ga večina ne oceni kot bolečega. Ob terapiji je prisotna manjša pekočina na mestu delovanja laserja. Lasersko odstranjevanje žil je včasih treba ponoviti, število ponovitev je odvisno od številnih dejavnikov, predvsem pa velikosti samih žil. Vse posege opravi SKIN specialist dermatovenerolog. Pred prvo terapijo se z vami vselej temeljito pogovorimo.


CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo