O Skin centru

Lepi znotraj in zunaj.

 

SKIN je vrhunska ESTETSKA KLINIKA, kjer se ukvarjamo predvsem z estetskimi posegi, estetsko dermatologijo in laserskimi terapijami. V SKIN estetski  kliniki imamo tim zelo cenjenih in talentiranih specialistov dermatologov, ki opravijo vsako leto veliko število estetskih posegov in laserskih terapij.

Predvsem smo usmerjeni v estetsko dermatologijo, izvajamo nekirurške estetske posege, ter vam celostno svetujemo kako do lepšega videza ter čudovite kože.

Katja Gorenšek Ul, dr.med. ter Samo Gorenšek,dr.med., oba specialista dermatovenerologije, sta estetska dermatologa, ki o tej temi predavata na velikih svetovnih konferencah in pišeta za številne medije. Samo Gorenšek je tudi učitelj za dermalna polnila s hialuronsko kislino za druge zdravnike.

Redno se izobražujeta v tujini, kjer sledita predvsem trendom novih tehnik pomlajevanja, ki prinašajo čim bolj naraven rezultat ter drugim sodobnim trendom v medicini.

Poleg tega naše zdravnike vsako leto številne revije prosijo za članke o estetskih posegih, nekateri članki so dostopni tudi na naši spletni strani.

Zato je SKIN ESTETSKA KLINIKA zelo cenjena pri naših strankah, ki obiščejo estetskega dermatologa, saj si želijo predvsem mladostnejšega, vendar naravnega videza ter individualnega in diskretnega pristopa.

Le vrhunsko je dovolj dobro.

 

kako do nas?več o prostoru

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

059 33 99 33

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo