O Skin centru

Lepi znotraj in zunaj.

SKIN je vrhunska ESTETSKA KLINIKA, kjer se ukvarjamo predvsem z estetskimi posegi, estetsko dermatologijo in laserskimi terapijami.

Z našimi dermatologi se lahko odkrito pogovorite o vseh vprašanjih povezanih z dermatologijo ali estetiko. V Sloveniji je namreč še vedno veliko tabujev glede posegov v estetski medicini. V naši kliniki se pred vsako terapijo pogovorite z dermatologom, ki vam svetuje katero terapijo izbrati za vas individualno. Smo zagovornimi individualne lepote, zato si želimo naravnih rezultatov, ki ustrezajo vam osebno. Ne želimo si enakih obrazov. Pri nas stremimo za naravnimi rezultati do sijoče kože in mladostnega videza. O vseh tabujih in vprašanjih se lahko pogovorite z našimi dermatologi, ki vam bodo svetovali o vseh možnostih in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Brez tabujev do izboljšanja videza.

V SKIN estetski  kliniki imamo tim zelo cenjenih in talentiranih specialistov dermatologov, ki opravijo vsako leto veliko število estetskih posegov in laserskih terapij. Ustrezno vam lahko svetujemo glede najboljše terapija za vas, saj razpolagamo s številnimi aparaturami in izvajamo zelo raznolike estetske posege, zato da vam omogočimo najboljši rezultat.

Predvsem smo usmerjeni v estetsko dermatologijo, izvajamo nekirurške estetske posege, ter vam celostno svetujemo kako do lepšega videza ter čudovite kože.

Katja Gorenšek Ul, dr.med. specialist dermatolog ter Samo Gorenšek,dr.med., specialist dermatolog, sta estetska dermatologa, ki o tej temi predavata na velikih svetovnih konferencah in pišeta za številne medije. Samo Gorenšek je tudi učitelj za dermalna polnila s hialuronsko kislino za druge zdravnike.

Redno se izobražujeta v tujini, kjer sledita predvsem trendom novih tehnik pomlajevanja, ki prinašajo čim bolj naraven rezultat ter drugim sodobnim trendom v medicini.

Poleg tega naše zdravnike vsako leto številne revije prosijo za članke o estetskih posegih, nekateri članki so dostopni tudi na naši spletni strani.

Zato je SKIN ESTETSKA KLINIKA zelo cenjena pri naših strankah, ki obiščejo estetskega dermatologa, saj si želijo predvsem mladostnejšega, vendar naravnega videza ter individualnega in diskretnega pristopa.

Le vrhunsko je dovolj dobro.

 

kako do nas?več o prostoru

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo