LASERJI

LASERJI

Natančni in zelo učinkoviti. Laserje uporabljamo za odstranjevanje najrazličnejših kožnih lezij: dlak, žilic na obrazu ali nogah, rdečine obraza, pigmentnih lis, zdravljenje aken in drugih nepravilnosti. Prednost laserja je, da tvori žarek svetlobe z eno samo valovno dolžino, ki deluje le na določeno tarčo, v nasprotju s tem, recimo, aparat IPL proizvaja razpršene žarke svetlobe …

Naročite se

Natančni in zelo učinkoviti.

Laserje uporabljamo za odstranjevanje najrazličnejših kožnih lezij: dlak, žilic na obrazu ali nogah, rdečine obraza, pigmentnih lis, zdravljenje aken in drugih nepravilnosti.

Prednost laserja je, da tvori žarek svetlobe z eno samo valovno dolžino, ki deluje le na določeno tarčo, v nasprotju s tem, recimo, aparat IPL proizvaja razpršene žarke svetlobe različnih valovnih dolžin. Za specifično kožno spremembo tako uporabljamo specifični laser, ki jo uniči oziroma odpravi brez poškodbe površine kože. Možnost neželenih učinkov ali opeklin v okolici lezije je zato majhna.

Ob terapiji na mestu posega čutite pekoč občutek, zato se istočasno uporablja učinkovito hlajenje, ki ta občutek ublaži. Bolečina se občuti redkeje, ta po navadi ni močneje izražena in traja le med terapijo. Po laserskem tretmaju na obravnavanem predelu v večini primerov ni vidne rane, po navadi nastane zgolj rdečina ali rahla oteklina.

Postopek je kompleksen. Za doseganje želenih učinkov na varen način je potrebno veliko medicinskega znanja, ki pa ga specialisti SKIN imajo. V centru SKIN vam pred prvim posegom pojasnimo vse možnosti, ki jih laser ponuja, koliko časa poseg traja in na kaj morate biti pazljivi po njem.

V centru SKIN smo ponosni tudi na to, da smo v Slovenijo pripeljali najnaprednejše laserje ameriškega podjetja Cynosure. So zelo zanesljivi, natančni in varni. Uporabljajo jih najprestižnejše klinike po svetu.

Slike so zgolj simbolične.

 

CENIK

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo