TAVI3151

HYDRAFACIAL, medicinski diamantni pilinig

Najnovejša terapija, ki poskrbi za sijoč videz vaše kože. ?
Gre za vrsto najsodobnejšega medicinskega diamantnega pilinga.? Je naravna rešitev, ki združuje sočasno čiščenje in poskrbi za nežno luščenje poškodovanega sloja kože, ob tem pa jo globinsko hidrira ter nahrani s potrebnimi antioksidanti in peptidi.
Vse, kar vaša koža potrebuje, združeno v eni sodobni terapiji. ?
Trajanje: 30 minut ?
Rezultat: Sijoča koža ?
Zaupajte vase in v svojo kožo. ?

Naročite se

CENIK 

V Estetiki Skin vam predstavljamo najnovejšo terapijo, po kateri bo vaša koža zasijala ?

 

Hydrafacial je sodobni diamantni piling, ki ga izvajamo v dermatološki ambulanti SKIN v Ljubljani in Kopru.

Gre za zvezdniško terapijo, ki poskrbi za sijaj vaše kože. Priljubljena modna blogerka in instagramerka Ajda Sitar se je odločila poskrbeti za svojo kožo s terapijo Hydrafacial v kliniki Skin. Njeno terapijo si lahko ogledate v videu. Hydrafacial se uporablja pri vseh tipih kože za izboljšanje teksture kože, sijaja, zmanjšanje drobnih gubic, pigmentnih madežev in por. Izboljšajte nego svoje kože z medicinskim diamantnim pilingom Hydrafacial.

Tudi priljubljena Anela Šabanagič skrbi za sijaj svoje kože s terapijo Hydrafacial v Estetiki SKIN. Video njene terapije najdete na instagram profilu TUKAJ.

Kaj pravzaprav je medicinski diamantni piling?

Gre za popolnoma neinvazivno glajenje, s katerim pore na vaši koži temeljito očistimo, obenem pa poskrbimo za odstranitev odmrlih celic zgornjega sloja kože in devitaliziranega tkiva. S sproščujočo nego in nežnim luščenjem povrhnjice (pilingom), se odkrije popolnoma nov sloj zdrave kože. ?

Obenem poskrbi za intenzivno hidracijo, po kateri bo vaša koža mehka in navlažena. ?

V zadnjem koraku terapije uporabimo še različne serume, prilagojene vašemu tipu kože, s katerimi kožo nahranimo in nadomestimo antioksidante in peptide. Tako bo vaš obraz še bolj zasijal, koža pa bo zapeljiva, svetleča in nahranjena.

Terapijo lahko kombiniramo z drugimi estetskimi posegi, kot je botoks ali laserske terapije.

Lepota je občutek ? 

SKIN FIRST

Zdravje in skrb za  kožo sta izjemnega pomena, saj je kot naš največji organ tudi najbolj izpostavljena zunanjim škodljivim dejavnikom zaradi katerih z leti ni več tako mehka in sijoča. Vse to pa lahko močno  vpliva tudi na naše dojemanje samega sebe in samopodobo. In seveda je veliko bolje kot samo prekrivati nepravilnosti na koži, izbrati ustrezno nego kože prav vsak dan. To imenujemo holistični ali celostni pristop k zdravju kože, ki dolgoročno vodi do bolj zdrave kože.

Pred vsakim postopkom v naši ambulanti vam individualno svetujem kako vzpostaviti ustrezno vsakodnevno rutino za ohranjanje oziroma izboljšanje videza vaše kože. Poleg tega pa Vam svetujem kako nadgraditi redno nego z medicinskimi postopki in terapijami.

Ste vedeli … ?

 • da je kar 90 % poškodb na koži posledica prekomernega izpostavljanja UV žarkom? ☀️
 • da so UVA žarki, ki povzročajo staranje kože, enako močni tako na sončen kot na oblačen dan?
 • da koži škodujejo tudi onesnažen zrak, kajenje in nezdrava prehrana? ??
 • da po 20 letu starosti v koži vsako leto nastaja 1% manj kolagena?

Poskrbite za zdravje vaše kože vsak dan ?, tako da jo zavarujete pred UV žarki, pijete dovolj vode?, uživate uravnoteženo prehrano z veliko sadja in zelenjave?, se dovolj gibate?‍♀️, opustite pa kajenje, alkohol ter hrano z veliko sladkorja in maščobami. Ob tem ne pozabite na vsakodnevno ustrezno čiščenje in nego za obraz, prilagojeno vašemu tipu kože.

Hydrafacial oz medicinski diamantni piling pa je po drugi strani tudi sproščujoča terapija, po kateri se počutimo odlično.

Kako pogosto izbrati terapijo Hydrafacial in za koga je primerna?

Vsak mesec ali na vsako četrtletje poskrbite za sijaj svoje kože z ustreznim medicinskim diamantnim pilingom in hidracijo, kot je SKIN facial.

Hydrafacial je primeren za vse tipe kože:

za drobne gubice in gube,

izboljšanje elastičnosti in teksture kože,

za kožo z pigmentnimi madeži,

mastno kožo s povečanimi porami.

 

HYDRAFACIAL- MEDICINSKI DIAMANTNI PILING

Trije koraki do sijoče kože:

 1. Čiščenje in piling kože obraza
 2. Odstranjevanje nečistoč in hidracija kože
 3. Vnos intenzivnih serumov v kožo

Gre za nežno terapijo s tehnologijo Hydrafacial, ki s pomočjo vakuma odstrani nečistoče iz kože in por ter potisne v kožo aktivne učinkovine za boljše obnavljanje in sijaj kože, te učinkovine pa tudi nahranijo kožo, jo posvetlijo in varujejo.

Izvajamo tri vrste terapije HYDRAFACIAL, in sicer osnovno nego, napredno nego in platinum nego.

Hydrafacial je terapija izbora, ki lahko nadgradi našo vsakodnevno nego kože obraza. Uporablja inovativno vortex tehnologijo, ki omogoča, da hkrati odstranjujemo nečistoče iz kože in ji dovajamo hranilne učinkovine. Največkrat se naše stranke odločijo za Platinum terapijo, kjer v začetku opravimo še limfatično terapijo obraza, ki poskrbi za detoksifikacijo kože in sprostitev že na začetku terapije. Nato uporabljamo tri posebne nastavke za enkratno uporabo, prvi je namenjen eksfoliaciji in pilingu, drugi ekstrakciji oziroma odstranjevanju nečistoč in zadnji nastavek z vortex tehnologijo vnese različne serume v kožo. Za eksfoliacijo lahko uporabljamo salicilno, glikolno kislino in mlečno kislino. Medtem ko uporabljamo različne serume glede na vaše težave, na primer za hiperpigmentacije serum z vitaminom C, za gubice in teksturo kože serum s peptidi. Pri vseh pa uporabimo še serum s hialuronsko kislino, antioksidanti in mineralnimi peptidi, kar vrne vaši koži sijaj.

Ob koncu terapije naredimo še terapijo z LED lučmi, uporabimo lahko rdečo LED luč, ki izboljša prekrvavitev kože in stimulira produkcijo kolagena in se uporablja za izboljšanje teksture kože in zmanjšanje gubic ali pa modro LED luč, ki se uporablja pri koži z aknami.

Vse, kar vaša koža potrebuje, je tako združeno v eni sodobni terapiji.

Gre za medicinsko terapijo, ki se izvaja v ambulanti, za katero so značilni učinkovitost in konstantni rezultati. Izvajanje je v rokah usposobljenega medicinskega osebja.

Terapija je primerna za najstnike z aknami, za odrasle osebe z mozoljčki, gubicami ali hiperpigmentacijami, pa tudi za starejše paciente s poškodbo kože s strani UV žarkov.

Terapij ne izvajamo pri aktivnih okužbah kože obraza, pri izpuščaju na obrazu, ob sončnih opeklinah in pri nosečnicah.

Prednost te terapije je, da kljub temu da izvajamo piling in intenzivno nego kože obraza za pacienta terapija ni neprijetna. Še več, gre za sproščujočo terapijo, po kateri se počutimo odlično. Terapija ni boleča, ampak gre za občutek nežne masaže. Nečistoče iz kože namreč odstranimo z vakumom, ne pa s stiskanjem, drgnjenjem ali pritiskanjem. Vse nečistoče, ki smo jih odstranili tudi lahko vidimo po končani terapiji.

 

Hydrafacial Estetika Skin

Terapijo lahko kombiniramo z drugimi estetskimi posegi, kot je glajenje gubic z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino ali laserskimi terapijami.

ZA KONEC ŠE:

 •  Izjemno zadovoljstvo končnih uporabnikov – 100% zadovoljstvo uporabnikov na platformi
  Realself www.realself.com/hydrafacial s tretmajem,
 •  Brez kakršnegakoli pretiravanja lahko rečemo da uporabniki obožujejo Hydrafacial terapijo.
  Poleg tega da je dokazano učinkovita, je terapija tudi izredno prijetna –„Harpers Bazaar most popular beauty treatments of 2019“, „BEST FACIAL 2020, Newbeauty Award“, …
 •  Možna je individualna prilagoditev vsakemu uporabniku s kakršnemkoli stanjem kože – z edinstvenemi Hydrafacial serumi in boosterji,
 • Nemudoma zaznavni rezultati –vsak po Hydrafacial  terapiji že na dotik prepozna razliko prej/potem.
 • No downtime – Pri Hydrafacial tretmaju ni obdobja okrevanja, saj je koža po tretmaju sijoča, lahko je prisotna le blaga rdečina
 • Hydrafacial lahko kombiniramo z drugimi estetskimi terapijami v Estetiki Skin- naj gre za glajenje gubic, fller-je, laser, radiofrekvenco, ultrazvok…

 

ČLANEK O TERAPIJI HYDRAFACIAL V ESTETIKI SKIN NA 24ur.com TUKAJ.

 

S Hydrafacial terapijo samozavestno v nov dan! ?

 

CENIK HYDRAFACIAL:

DIAMANTNI PILING HYDRAFACIAL
OSNOVNA NEGA DIAMANTNI PILING HYDRAFACIAL
DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL Signature)- obraz 120,00€
25% popusta  na PAKET 5 terapij

DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL Signature)- obraz- z 25% POPUSTA NA PAKET

450,00 €
NAPREDNA NEGA DIAMANTNI PILING HYDRAFACIAL
DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL  napredna nega)- obraz 150,00 €
25% popusta  na PAKET 5 terapij

DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL napredna nega)- obraz- z 25% POPUSTA NA PAKET

562,50 €
DIAMANTNI PILING HYDRAFACIAL PLATINUM
DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL Premium nega)- obraz 170,00€
25% popusta  na PAKET 5 terapij

DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL Premium  nega)- obraz- z 25% POPUSTA

 

637,50 €

 

V ESTETIKI SKIN NUDIMO PLAČILO NA OBROKE za imetnike NLB kartic , in sicer za zneske računa med 300 EUR in 1000 EUR na največ 3 obroke, za zneske računa nad 1000 EUR pa na največ 6 obrokov. Za tovrsten nakup ni potrebna priprava posebne papirne dokumentacije, plačilo se uredi na POS terminalu z bančno kartico. Storitev plačila na obroke  je za vas brez obresti in brezplačna. 

Cenik velja od 20.11.2023

 • Cene kozmetičnih storitev vsebujejo DDV.
 • Celoten cenik je objavljen na vidnem mestu ob recepciji klinike.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo