Skin dermatologija center25 foto miran kambic

CENA LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK: Zakaj je v dermatološki kliniki višja?

Cena laserskega odstranjevanja dlak je v dermatološki ambulanti višja, saj se terapije opravljajo s pravimi medicinskimi laserji v zdravstveni ustanovi, opravlja jih usposobljeno medicinsko osebje pod nadzorom dermatologa.

Naročite se

cena laserskega odstranjevanja dlak

Na ceno storitve v največji meri vplivajo oprema in naprave s katerimi izvajamo posege.

 1. V dermatološki kliniki imamo medicinske laserje, ki imajo medicinski certifikat. Naprave, ki imajo certifikat medicinske opreme so dražje.
 2. Ob tem poseg nadzoruje zdravnik, specialist dermatolog, s katerim se pomenite pred terapijo, ta oceni ali ste primeren kandidat in za vas naredi individualen plan terapij, ki vam bo omogočil najbolj optimalen rezultat.
 3. Prav tako so prostori in protokoli v zdravstveni dejavnosti podvrženi drugačnim zakonskim predpisom, kot na primer kozmetični saloni, kar storitev tudi podraži. To pomeni, da so v našem centru tudi pri terapiji laserskega odstranjevanja dlak upoštevamo vse zdravstvene norme, čistoče in kvalitete storitev.
 4. Posege izvaja le za lasersko terapiji usposobljeno in izkušeno medicinsko osebje.

OSNOVE O LASERSKEM ODSTRANJEVANJU DLAK

OSNOVE O LASERSKEM ODSTRANJEVANJU DLAK

Cena laserskega odstranjevanja dlak je v Estetiki Skin odraža naše izkušnje, vrhunske medicinske laserje, strokovno usposobljenost, varnost posega in zagotovljen učinek.

 

CENIK

Pogosta vprašanja

V SKIN dermatologiji imamo prave medicinske laserje, imamo vse valovne dolžine laserjev, ki se uporabljajo v laserskem odstranjevanju dlak, tako aleksandritni laser, NdYag laser in diodni laser.
Cena je določena glede na predel, kjer se terapija opravlja. Za uspeh laserskega odstranjevanja dlak je potrebnih več terapij, ki so v SKIN dermatologiji združene v priročne pakete 6 terapij, kjer vam nudimo kar 50% popusta. Povezava do celotnega cenika je objavljena zgoraj.
Vsaka laserska terapija je poseg v telo. Gre za varno terapijo v kolikor jo izvaja usposobljeno medicinsko osebje kot v SKIN dermatologiji. Pomembno je tudi zato, ker se v ambulant pred posegi pogovorite z zdravnikom, specialistom dermatologom, ki oceni ali ste primeren kandidat in za vas individualno pripravi plan terapij. V kolikor pride med terapijo do večje reakcije na koži, pa je na voljo specialist dermatolog, ki poda diagnozo in lahko predpiše ustrezno terapijo.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo