shutterstock 250745083

Kaj so lastnosti odličnega laserja za lasersko odstranjevanje dlak?

Lastnosti odličnega laserja za lasersko odstranjevanje dlak je da omogoči dober REZULTAT terapij brez stranskih učinkov, ter da je terapija HITRA in čim manj boleča.
Medicinski laserji so visoko učinkovite naprave s katerimi rokuje usposobljeno medicinsko osebje. Delujejo z višjimi energijami kot nemedicinski laserji, zato pričakujemo večjo učinkovitost in boljši rezultat. Medicinski laserji so pravi laserji, ki oddajajo koncentriran žarek svetlobe z le ENO VALOVNO DOLŽINO svetlobe. Gre za drage in visoko tehnološke aparature. Le ODLIČNI LASERJI pa nam omogočajo HITRO TERAPIJO S ČIM MANJ BOLEČIN TER čim boljši REZULTAT!

Naročite se

lastnosti odličnega laserja za lasersko odstranjevanje dlak:

 1. IZVRSTNO HLAJENJE –gre za hlajenje ob laserski terapiji, ki je pomembna lastnost dobrega laserja. Pri odlični laserski terapiji si namreč želimo prenesti vso energijo oz toploto v dermis, kjer je korenina dlake, tako da jo lahko ta visoka temperatura uspešno uniči. Medtem, ko mora površina kože (epidermis) ostati hladna, saj v kolikor bi pregrevali na tako visoko temperaturo tudi površino kože, bi prišlo do opeklin in pigmentacij površine kože. In tega si ne želimo.
 2. MINIMALNO STRANSKIH UČINKOV OB MAKSIMALNO DOBREM REZULTATU- Torej lastnost dobrega laserja je, da kombinira visoko energijo, ki jo uspešno prenese do dlačne korenine, ob tem pa je površina kože dovolj hladna, kar omogoči da je terapija skoraj brez bolečin, vendar zelo učinkovita in brez stranskih učinkov.
 3. HITRA TERAPIJA
 4. OMOGOČI ODLIČEN REZULTAT- Na velikem zaslonu izbiramo laserske parametre (energijo in globino) za vsako stranko individualno. Te parametre nato shranimo, tako da naslednjič točno vemo kaj in kako smo že delali. To nam tudi omogoča, da zdravnik nadzira vsako vašo terapijo in optimizira parametre in da vsaka terapija izvedena enako, tudi če bo različne terapije izvajal različen laserski terapevt.
 5. SKORAJ NEBOLEČA TERAPIJA– zaradi močnega hlajenja je terapija minimalno boleča. Vsak ima sicer svoj prag bolečine, ampak večina naših strank terapijo opiše kot občutek rahlega, toplega zbadanja, ki ga bistveno omili odlično hlajenje.

Z NOVO TEHNOLOGIJO se terapija SEDAJ lahko v določenih primerih opravlja celo na KOŽI, ki je bila porjavela. Pred in po laserski terapiji pa se nikakor ne smete izpostavljati sončnim žarkom.

zakaj je naša estetika skin klinika za lasersko odstranjevanje dlak?

 1. Ker imamo tim s skoraj 10 letnimi izkušnjami laserskega odstranjevanja dlak.
 2. Vse terapije nadzira zdravnik.
 3. Pred pričetkom se pogovorite z zdravnikom, ki vas pregleda in vam naredi individualen plan terapij.
 4. Imamo RAZLIČNE TIPE LASERJEV, ki se uporabljajo v laserskem odstranjevanju dlak. Tako lahko zdravnik resnično izbere za Vas tisti laser, ki je najbolj primeren za Vaš TIP KOŽE IN TIP DLAČIC in na ta način pričakujemo najboljše rezultate.
 5. Vsi naši laserji so PRAVI MEDICINSKI LASERJI
 6. Z laserji rokuje le usposobljeno medicinsko osebje.

V Estetiki SKIN nudimo brezplačne posvete pred laserskim odstranjevanjem dlak, kjer se pogovorite z zdravnikom specialistom dermatologije.

POPUST OB PUSTU

OSNOVE O LASERSKEM ODSTRANJEVANJU DLAK

ZAKAJ JE CENA LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK V DERMATOLOŠKI AMBULANTI VIŠJA?

CENIK

Pogosta vprašanja

Laserski žarek tam kjer doseže tarčo povzroča pregrevanje tkiva, na ta način tudi uniči dlačico. Ampak tega pregrevanja v površini kože ne sme biti preveč, saj bi tako prišlo do opekline kože. Poleg tega je terapija ob dobrem hlajenju tudi bistveno manj boleča.
Različni laserji oziroma različne valovne dolžine žarkov, ki jih posamezen žarek oddaja, delujejo v različni globini dlačice. V kolikor kombiniramo različne laserje ujamemo dlačice, ki ležijo v različnih globinah kože in tako v SKIN dermatologiji omogočimo še boljši rezultat.
Pomembno je, ker obstajajo določene kontraindikacije kdaj se laserskega odstranjevanja dlak ne sme izvajati. Poleg tega je pomembno tudi zato, da vam poda vse informacije o terapiji ter oceni ali ste glede na vaš tip dlak in kože primeren kandidat za lasersko odstranjevanje dlak.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo