TAVI3903

Hydrafacial: terapija za sijočo kožo

Hydrafacial je napredna profesionalna medicinska nega obraza, s katero dobi naša koža zdrav izgled in čudovit sijaj. Našo kožo očisti odmrlih celic in odstrani vse nečistoče, nato pa jo nahrani z antioksidanti, aminokislinami ter hialuronsko kislino. Brez drgnjenja kože in uporabe močnih kemikalij. Postopek ni invaziven, je celo zelo prijeten, saj uporablja napredno Vortex tehnologijo. 

Naročite se

Hydrafacial: terapija za čisto, sijočo in negovano kožO

Hydrafacial: Lepa koža je vedno v modi

Pozimi je naša koža suha in dehidrirana ter brez sijaja zaradi poškodb vetra in nizkih temperatur. Hydrafacial je odlična, neinvazivna in prijetna terapija za vse te težave naše kože.

Hydrafacial poskrbi za optimalno oskrbo povrhnjice (epidermisa) z globinskim čiščenjem in eksfoliacijo ter intenzivno hidracijo.

Izgled naše kože obraza vpliva na naše počutje in samozavest.

Prednosti terapije Hydrafacial:

 • Izboljša sijaj kože
 • Izboljšanje tena kože
 • Zmanjšanje hiperpigmentacij
 • Zmanjšanje por
 • Zmanjšanje blagih do sredne izraženih aken

Kako izgleda terapija?

Postopek opravimo s posebno napravo Hydrafacial, kjer najprej nežno, a učinkovito odstranimo odmrle celice in nečistoče iz epidermisa. Za to uporabimo kombinacijo čistilnega seruma, diamantni piling in sadne kisline, vse prilagodimo glede na težave in tip kože. Za čiščenje terapevtka uporabi posebno sondo z vrtljivo diamantno glavo, čistilni serum in sadne kisline. S tem izlušči odmrle celice iz povrhnjice (epidermis) in jih z vakuumom odstrani. S tem očisti tudi pore.  Nato epidermis preskrbimo s serumi in dovolj vlage, ki jih potrebuje glede na tip kože.

V Estetski kliniki SKIN postopek opravlja terapevtka s številnimi izkušnjami. Pred prvo terapijo se pogovorite s specialistom dermatologom.

 

Obstajajo tri različne oblike terapije Hydrafacial, in sicer osnovna nega, napredna nega in platinum nega. Ter posebna terapija z JLo beauty serumom! Kako izgledajo različne terapije odgovarjam spodaj med vprašanji.

 

Hydrafacial

Trajanje terapije?

Terpija traja od 30 do 45 minut, odvisno od izbranega tipa terapije (osnovna nega, napredna nega ali platinum nega).

Pa rezultat?

Že po eni terapiji boste opazili bolj čisto, gladko in sijočo kožo. Za najboljši učinek svetujemo paket petih zaporednih terapij.

Koliko terapij in kako pogosto?

Za odličen rezultat se priporoča 5 terapij zapored nekje v petih do desetih tednih.

Kako dolgo traja rezultat?

Koža se nenehno spreminja in tako potrebuje redne postopke za nego in čiščenje. Predstavljati si namreč moramo, da se epidermis (povrhnjica) popolnoma obnovi vsake 4 tedne, torej popolnoma na novo zraste vsak mesec. Za vzdrževanje stanja bi bilo priporočljivo ponavljati postopke na 1-2 meseca.

po terapij JE KOŽA GLADKA IN SIJOČA

Po terapiji je koža pri nekaterih lahko kratek čas nekoliko občutljiva in pordela. Sicer pa je občutek na koži po terapiji čudovit, koža je gladka in sijoča.

Kako po terapiji Hydrafacial?

Po terapiji je koža zaradi uporabe različnih kislin bolj občutljiva za sončne žarke, zato svetujemo striktno zaščito pred soncem in uporabo kreme za zaščito pred soncem. Pripravek za zaščito pred soncem, ki ga uporabimo za zaščito kože izpostavljenih delov telesa, naj ščiti pred UVA in UVB žarki ter naj ima sončni zaščitni faktor vrednosti 30 ali več! Nanesimo ga v dovolj veliki količini in ga znova nanesimo na vsaki 2 uri.

Po terapiji nekaj dni ne uporabljamo agresivnih aktivnih učinkovin v kozmetiki, kot so razne kisline, retinol…

Kako celostni poskrbimo za mladostno in sijočo kožo?

Hydrafacial je terapija, ki poskrbi za lepšo in bolj sijočo povrhnjico, za odličen videz kože pa moramo poskrbeti tudi za regeneracijo plasti pod povrhnjico. S starostjo se namreč poslabšuje kvaliteta našega dermisa (usnjice), ki sicer daje podporo naši koži. Zmanjšuje se količina in kakovost kolagena, elastina in hialuronske kisline v tem predelu. Zato na koži pričnejo nastajati drobne gubice. Ravno zaradi tega terapijo Hydrafacial velikokrat kombiniramo s postopki za izboljšanje kvalitete kolagena in elastičnih vlaken v naši koži, kot so laserski postopki in e-Matrix radiofrekvenčna terapija ali z injekcijami hialuronske kisline.

Z večletnimi izkušnjami lahko trdimo, da je Hydrafacial tisti postopek, ki poskrbi za najbolj očiščeno in sijočo kožo.

V kolikor bi želeli poskrbeti celostno za svojo kožo s kombinacijo za vas individualno izbranih terapij pa se lahko naročite pri nas na brezplačen estetski posvet z enim od nas specialistom dermatologije, kjer vam bomo svetovali kaj bi bilo najbolje za vas individualno in kako priti do cilja, ki si ga želite.

Katja Gorenšek Ul,dr.med., specialist dermatolog

 

CENIK

 

VIRI:

 • Benedičič A, Uršič S, Vrbovšek B. Pravilna zaščita pred soncem, Nacionalni inštitut za javno zdravje, Združenje slovenskih dermatovenerologov, Društvo za boj proti raku regije Celje, 2014, https://nijz.si/wp-content/uploads/2022/07/DELOVN1.pdf
 • Storgard R, Mauricio-Lee J, Mauricio T, Zaiac M, Karnik J. Efficacy and Tolerability of HydraFacial Clarifying Treatment Series in the Treatment of Active Acne Vulgaris. J Clin Aesthet Dermatol. 2022 Dec;15(12):42-46. PMID: 36569524; PMCID: PMC9762628
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9762628/
 • Mauricio T. Combining Hydradermabrasion with Aesthetic Treatments, https://rocol.com.co/wp-content/uploads/2021/11/1099_HF-White-Paper_7-11-18.pdf
 • Bater KL, Ishii LE, Papel ID, et al. Association Between Facial Rejuvenation and Observer Ratings of Youth, Attractiveness, Success, and Health. JAMA Facial Plast Surg. 2017;19:360-7 https://www.liebertpub.com/abs/doi/10.1001/jamafacial.2017.0126

 

 

 

 

Pogosta vprašanja

Terapija Hydrafacial je primerna za vse, ne glede na starost in tip kože, saj terapijo lahko prilagajamo vam individualno z izbiro različnih kislin, serumov in LED luči, ter moči vakumskega čiščenja kože. Na prilagojen način se lahko uporablja tudi pri občutljivi koži.
1. Čiščenje in piling kože obraza. 2. Odstranjevanje nečistoč in hidracija. 3. Vnos intenzivnih serumov v kožo. 4. Nega kože z vnosom antioksidantov, peptidov, hialuronske kisline. Osnovna nega traja 30 min.
Terapija za katero se naše stranke odločijo največkrat. Zajema vse korake … 1. V začetku opravimo še limfatično terapijo obraza, ki poskrbi za detoksifikacijo kože in sprostitev že na začetku terapije in pripravi našo kožo za čim bolj optimalen rezultat. 2. eksfoliacija in piling- uporaba salicilne, glikolne in mlečne kisline 3. ekstrakcija - odstranjevanje nečistoč. 4. Vnos serumov - s hialuronsko kislino, antioksidanti in mineralnimi peptidi. 5. Terapija z LED lučkami. 6. Nega kože s serumi, ki so prilagojeni naši koži individualno. Različne serume uporabimo glede na Vaše težave -Hiperpigmentacija-serum z vitaminom C - Gubice in tekstura kože - serum s peptidi. Platinum terapija traja 45 minut.
Terapija ni primerna za nosečnice in doječe matere, ne izvaja se v primeru vnetja na obrazu (herpes, imetigo, alergije, dermatitis…) ali ob jemanju retinoidov. Pred terapijo nekaj dni ne uporabljajte lokalno retinola ali drugih retinoidov. Nekaj dni pred terapijo Hydrafacial ne uporabljajte voska za odstranjevanje dlačic na obrazu.
Hydrafacial uporablja Vortex tehnologijo v kombinaciji s sadnimi kislinami in čistilnim serumom in tako čisti ter lušči povrhnjico kože. To luščenje in vakuum odstranita odmrle celice ter ostanke loja na aknasti koži ter tako očistita kožo in pore. V študijske namene so pri 20ih odraslih z aknami izvedli šest Hydrafacial terapij z razmakom 2 tedna med posameznimi terapijami. Po zaključenih terapijah so tako pacienti kot terapevt ocenili, da je prišlo do izboljšanja aken.
Ta je namenjena specifičnim težavam kože, kot na primer aknasti koži, kjer uporabljamo posebne serume glede na težave kože. 1. Čiščenje in piling kože- uporaba salicilne, glikolne in mlečne kisline glede na težave. 2. Odstranjevanje nečistoč. 3. Vnos različnih serumov v kožo glede na tip in težave kože. 4. Terapija z LED lučkami: - rdeča LED lučka (stimulira cirkulacijo krvi), - modra LED lučka (proti bakterijam ki povzročajo nastanek aken). 5. Nega kože z vnosom antioksidantov, peptidov, hialuronske kisline.
JLO je razvila posebni serum, ki razvaja vašo kožo in se uporablja kot del terapije Hydrafacial za še boljši rezultat. JLO namreč za sijaj svoje kože velikokrat poskrbi prav s terapijo Hydrafacial, kar tudi brez težave priznava. Rezultati napeta, svetlejša in navlažena koža. Ustvarila ga je Jennifer Lopez , ki pravi tako “I’ve always loved getting Hydrafacials, and adding my new JLO BEAUTY Booster to my Hydrafacial treatment is my new secret weapon to take my JLO Glow to the next level!”
Cena ene terapije je med 120 EUR in 170 EUR odvisno od tega katero terapijo izberete- osnovna nega, naspredna nega ali platinum nega. Nudimo pa ugodnejše pakete 5 terapij s kar 25% POPUSTA. Vse cene najdete v CENIKU na spletni strani.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo