Skin promo 17 03 2017 JernejKokol LQ 81

Pomlajevanje z neinvazivno metodo eTwo

Želite ohraniti čvrstost svoje kože?
Bi si želeli nekoliko osvežen videz, vendar si ne želite večjih estetskih ali kirurških posegov?
Želite dodati k svojim rednim estetski posegom (botox, hialuronska kislina) še nekaj za naravno obnavljanje kože?

Nerkirurško pomlajevanje obraza je metoda, ki neinvazivno vzpodbuja obnavljanje vašega podkožnega tkiva, tako da bo vaša koža videti bolj napeta. Zaradi toplote se kolagenska in elastinska vlakna razmaknejo, pri ohlajanju kože pa se znova skrčijo, tako se koži povrneta gladkost in napetost, ob tem tudi vzpodbudimo celice, ki proizvajajo kolagen, da ga izdelajo še več.

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.
Prvi učinki liftinga se pokažejo hitro po posegu, dokončno pa vidimo rezultate do 3 mesece po posegu.

Naročite se

Spoznajte metodo eTwo Sublime priznanega proizvajalca laserjev Syneron Candela.

Metoda uporablja ELOS tehnologijo, kjer učinkovito kombinira infrardečo svetolobo z radiofrekvenčno tehnologijo, kar povzroči preoblikovanje globokega podkožnega sloja, tako da vzpodbudi nov nastanek kolagena. Gre za varno segrevanje globljih plasti kože, kar stimulira naravno obnovo kože in zato ob večih ponovitvah tretmajev tudi bolj napeto kožo z manj drobnimi gubicami.

Vemo da se kolagenska vlakna pričnejo izgubljati v podkožju po 30. letu starosti, zato je takšna metoda, ki vzpodbuja obnovo kolagena in nastajanje novih kolagenskih vlaken priporočljiva občasno za vsakega po 30 letu starosti. Za bolj napeto kožo v strosti.

Prednosti eTwo tehnologije:

  • Vidni rezultati
  • Takoj po posegu se lahko vrnete k svojim vsakdanjim obveznostim
  • Varna in učinkovita metoda za vse tipe kože
  • Hitra terapija, ponavadi od 20- 40 minut

 

Postopek:

 1. Ob obisku ambulante se najprej pogovorite s specialistom dermatologom o svojih željah, težavah in pričakovanjih. Dermatolog Vam individualno svetuje glede primernih terapij za vašo starost, tip kože in prisotnost gubic, rdečine obraza ali razširjenih žilic na obrazu.
 2. Ob terapijii eTwo Sublime na kožo najprej nanesemo gel, nato čutite toploto, ko čez vašo kožo prehaja ročica aparata, ki masira vašo kožo. Po terapiji ne nastanejo modrice, saj ne gre za invazivno metodo. Terapija traja od 20 do 40 minut.
 3. Po terapiji je lahko koža kakšen dan nekoliko bolj pordela. Takoj po terapiji lahko uporabite puder za prekritje rdečine.
 4. Za boljši rezultat je to metodo priporočljivo kombinirati z drugimi estetskimi postopki, kot so dermalna polnila s hialuronsko kislino ali drugimi.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo