ZMANJŠEVANJE GUB

Privoščite svojemu obrazu sprostitev.

Odstranjevanje gub na čelu? Odstranjevanje gub okrog oči?

Obraz sestavlja več kot 20 mišic, od katerih mnoge sodelujejo pri izražanju obrazne mimike. Z njihovim vsakodnevnim dolgotrajnim krčenjem na koži obraza nastanejo številne gubice, značilne za vsako mišico posebej. Ko na obrazu nastanejo gube, smo videti starejši, bolj utrujeni, celo žalostni.

Najprej boste opravili posvet s specialistom dermatovenerologom, ki bo Vam bo svetoval glede najprimernejše terapije gubic na čelu, med obrvmi in okrog oči. Gubice se z ustrezno terapijo lahko zmanjšajo, saj na obrazu zgladimo premočne (hiperfunkcionalne) linije, ki spremenijo obliko obraza in vratu ter povzročijo postaran, manj privlačen videz. Z strezno terapijo lahko dosežemo selektivno sprostitev tistih mišic, ki največ prispevajo k nastanku gub. S sprostitvijo mišic bo vaš obraz videti bolj svež.

Več o terapiji, odgovore na pogosta vprašanja in nasvete najdete TUKAJ.

Botox.
Zmanjševanje gub z botoxom.

Slike so zgolj simbolične.

V centru SKIN si vzamemo čas za temeljit pogovor o vaših željah in pričakovanjih ter skupaj določimo cilj. Aplikacija se izvaja z zelo drobno iglo, je kar najmanj boleča in hitra, mesta aplikacije pa nevidno poudarjena. Učinki so opazni v nekaj dneh.

 

CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo