POMLAJEVANJE OBRAZA

Prava kombinacija znanj in orodij.

Ko na obrazu nastanejo gube, smo videti starejši, bolj utrujeni, celo žalostni. Staranje je naraven proces. Z leti postane koža manj elastična in bolj krhka. Proizvaja vedno manj lastnih olj, je vedno bolj suha in deluje bolj gubasta. Pomemben razlog za nastanek gub je tudi izpostavljanje UV-žarkom. Ti uničujejo kožna podporna tkiva, kot sta kolagen in elastin, s čimer pospešijo procese staranja. Na pojav gub poleg sončenja vpliva tudi kajenje, saj spremeni krvno oskrbo kože in pospeši staranje. Ne nazadnje tudi ponavljajoča se obrazna gibanja pod kožo naredijo plitve gubice, ki se sčasoma poglobijo.

Preprečevanje in glajenje gub je kompleksno. Veliko lahko storite že sami, če prenehate kaditi in se ustrezno zaščitite pred soncem.

V naši ambulanti nas je obiskal naš prijatelj dr. Raj Acqilla, priznan britanski dermatolog, ki opravlja estetske posege pri številnih zvezdnicah. Več o našem delu si oglejte v videu VIZITE.  Pomlajevanje z njegovo tehniko opravljamo sedaj tudi pri nas. O najnaprednejših tehnikah pomaljevanja obraza pa sta strokovnjaka za estetiko, dr. Raj Acquilla in SKIN specialist dermatovenerologije, Samo Gorenšek, dr. med, svetovala tudi bralkam revije Elle. Te zanima kaj jim je svetoval? Preberi si tukaj.

Pri procesu pomlajevanja obraza želimo ohraniti ali znova doseči mladosten videz obraza. Tega se lahko lotimo kirurško ali nekirurško. Poznamo več nekirurških metod, a najboljši uspeh dosežemo z njihovim kombiniranjem. Pomlajevanje obraza lahko opravimo z zmanjševanjem gubic okrog oči in na čelu, s  kemičnimi pilingi  in dermalnimi polnili  ali pa laserskimi pomlajevalnimi terapijami  in laserskim odstranjevanjem motečih pigmentacij  in žilnih nepravilnosti.

Za pomlajevanje obraza SKIN skupaj z vami pripravi individualni načrt, ki z optimalno kombinacijo metod prinese želeni učinek.


CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo