SKIN VidaHabjanic 14 scaled

Odličen dermatolog Ljubljana: pravi naslov je Skin dermatologija

V SKIN dermatologiji opravljamo diagnostiko in zdravljenje velikega spektra dermatoloških obolenj, prav tako se ukvarjamo s pigmentnimi znamenji in kožnimi raki. Poleg dermatoloških, opravljamo tudi cel spekter nekirurških estetskih terapij in svetovanj ter laserskih terapij.

Omogočamo optimalno, strokovno in celovito storitev vsakemu izmed naših pacientov.

Naročite se

Kdo so SKIN dermatologi v Ljubljani?

 

Katja Gorenšek, dr.med. in Samo Gorenšek, dr.med. sta oba izkušena dermatologa, ki se v SKIN dermatologiji ukvarjata z odkrivanjem in zdravljenjem kožnih bolezni, pregledom znamenj in estetskimi terapijami.

Medicinsko fakulteto sta končala v Ljubljani, nato sta dermatologijo specializirala v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, oba imata licenco Zdravniške zbornice Slovenije kot specialista dermatovenerologije.

SKIN dermatologa pišeta veliko poljudnih člankov, predavata na konferencah doma in v tujini. Strokovni članek o osteopeniji, soavtorja Katja in Samo Gorenšek, je na povezavi spodaj.

V SKIN dermatologiji smo ponosni na:

 • Natančno obravnavo vsakega pacienta s strani specialista dermatologije
 • Oseben pristop
 • Strokovnost in izkušenost
 • Prijazno osebje
 • Vrhunske naprave

Kdo je specialist dermatolog?

 

Dermatolog je specialist za kožne in spolne bolezni. V Sloveniji so specialisti dermatologi namreč opravili specializacijo iz dermatovenerologije. Zato je uraden naziv specialist dermatovenerolog (skrajšano večinoma uporabljamo le dermatolog). Torej dermatolog po študiju medicine najprej opravi pripravništvo in nato 4 letno specializacijo iz dermatovenerologije.

Naši dermatologi se posebej ukvarjajo z estetiko ter preventivo pred prezgodnjim staranjem kože (anti-agingom) in so temu posvetili veliko izobraževanja še po specializaciji. Tako da so pravi naslov za vsa vprašanja vezana na kožne bolezni, pa tudi za vprašanja glede aktivnih učinkovin v kozmetiki in estetskih terapij.

Dermatolog v SKIN dermatologiji Ljubljana

Naši dermatologi zdravijo kožne bolezni tako pri dojenčkih kot starostnikih…

Ukvarjajo se:

 • z zdravljenjem pogostih (akne, atopijski dermatitis, luskavica…) in redkih kožnih bolezni,
 • preventivnimi pregledi znamenj,
 • s preventivo pred kožnim rakom,
 • alergijami na koži,
 • z estetsko medicino: s preventivo pred prezgodnjim staranjem kože in z estetskimi posegi,
 • infekcijami na koži,
 • odstranjevanjem bradavic,
 • laserskimi terapijami…

Dermatologi se ukvarjajo s težavami s katerimi se slej kot prej sreča skoraj vsak izmed nas…

Vas zanima ali skrbi karkoli glede kože, dermatolog je pravi odgovor… 

Koža je ogledalo našega zdravja. Koža je naš največji organ, pa tudi najbolj viden, zato je pomemben tudi v medčloveških odnosih, pripomore k dobremu počutju in vpliva na naše počutje ter našo samozavest.

SKIN dermatologi imajo večletne delovne izkušnje in znanje, ki ga pridobivajo z vsakodnevnim delom s pacienti ter na številnih izobraževanjih doma in v tujini. V SKIN dermatologiji smo strokovnost združili z čudovitim ambientom in s sodobno tehnologijo, tako je nastala naša vrhunska klinika. Naša glavna vodila so hitra in učinkovita obravnava ter reševanje vaših težav in seveda Vaše zadovoljstvo z našo obravnavo.

Pri našem delu nas vodi strokovnost in prijaznost, ustvariti želimo pošten in zaupen odnos. Naši specialisti si za vas vzamejo dovolj časa, da ste seznanjeni z diagnozo in predlagano nego ali zdravljenjem. Želimo si ustvariti odnos, ki ga naši pacienti pričakujete in si ga zaslužite.

Dermatolog Ljubljana: SKIN dermatologi smo bliže kot si mislite

Pokličite nas ali nam napišite elektronsko sporočilo in naše prijazno osebje vam bo v kratkem ponudilo termin samoplačniškega dermatološkega pregleda. Termin Vam poskusimo ponuditi čim hitreje, najkasneje v roku 7 dni.

 

VIRI:

Tomazic J, Ul K, Volcansek G, et al. Prevalence and risk factors for osteopenia/osteoporosis in an HIV-infected male population. Wiener Klinische Wochenschrift. 2007 ;119(21-22):639-646. DOI: 10.1007/s00508-007-0844-x. PMID: 18043884.

https://europepmc.org/article/med/18043884

 

Katja Gorenšek Ul,dr.med., specialist dermatolog

 

CENIK

Pogosta vprašanja

V SKIN dermatologiji nimamo koncesije (oziroma pogodbe z ZZZS), tako ne moremo opravljati storitev na napotnico. Preglede in zdravljenja opravljamo izključno samoplačniško.
Seveda. Dermatolog obravnava kožne bolezni v vseh starostnih obdobjih.
Seveda, predpiše vam zdravilo na bel recept.
Seveda, vsi imajo licenco Zdravniške zbornice Slovenije. Veljavnost licence lahko preverite nas povezavi zgoraj v tekstu, ki vas pelje na stran Zdravniške Zbornice Slovenije, kjer so zbrani vsi ažurni podatki o licencah..
Cena prvega dermatološkega pregleda je 80 EUR.
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo