MEDICINSKI KEMICNI PILINGI 2

MEDICINSKI KEMIČNI PILINGI

Vrnitev sijaja koži.

Luščenje kože je naravni proces, ki odstranjuje mrtve in poškodovane celice s površine kože. V zadnjih desetletjih se ta naravni proces spodbuja z izpopolnjenimi medicinskimi pilingi in tehnikami, ki so nadvse učinkoviti in varni, saj jih nadzoruje zdravnik.

Medicinski pilingi so lahko povrhnji, srednje globoki in globoki, odvisno, do kakšne globine želimo povzročiti kemično preoblikovanje kože. Vsak piling nadzorovano »poškoduje« kožo do natančno določene globine, s tem pa povzroči njeno obnavljanje oziroma nastajanje novih plasti z izboljšanimi površinskimi lastnostmi. Površinski pilingi imajo učinek v epidermisu, srednje globoki v območju od papilarnega do retikularnega dermisa, globoki pa sežejo do srednjega retikularnega dermisa.

Največ jih uporabljamo na koži obraza in vratu, lahko tudi na hrbtišču dlani. Njihov učinek je odvisen od uporabljene spojine, njene koncentracije in tehnike nanosa. Vsaka spojina ima namreč svojevrstne značilnosti in lušči plasti kože na značilen način. Redni pilingi dolgoročno preprečijo pojavljanje različnih nepravilnosti in pripomorejo k mladostnejšemu videzu.

V centru SKIN izvajamo površinske in srednje globoke pilinge z najnaprednejšimi tehnikami. Vašo kožo analiziramo ter glede na njen tip in vaša pričakovanja izberemo ustrezen medicinski piling. Postopek je neboleč in hiter. Prvi rezultati so vidni že po približno dveh tednih.

Učinek različno globokega medicinskega pilinga.
Učinek različno globokega medicinskega pilinga.

Slike so zgolj simbolične.

CENIK

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo