ELLEokt2019 3

SODOBNO POMLAJEVANJE Z NARAVNIMI REZULTATI

Nekirurški posegi so številnim ljudem postali del redne lepotne rutine. Kaj pa Vam? Si želite izgledati bolj mladostno, sveže, spočito in urejeno? Vendar ohraniti vaš naraven izgled?
Morate vedeti da moramo za dosego naravnih individualnih rezultatov različne estetske posege kombinirati. Staranje namreč prizadene vse sloje obraza, in tako ne moremo vseh težav odpraviti le z eno terapijo. NAROČITE SE NA BREZPLAČEN ESTETSKI POSVET z našim zdravnikom, specialistom dermatologom, ki ima obilico izkušenj z estetskimi posegi in svetoval Vam bo kaj bi bilo najboljše za vas individualno, kako začeti in kako posege kombinirati za najboljši in najbolj naraven rezultat.

Naročite se

Ob staranju prihaja do hiperaktivnosti mišic na čelu in ob očeh, kar povzroči nastanek gubic v tem predelu že hitro po 30 letu starosti. Selektivno sprostitev in s tem glajenje teh gubic dosežemo s terapijo z botoksom. Poleg tega je eden najpomembnejših faktorjev izguba volumna na obrazu. Le tega nadomeščamo z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino. Volumen se pri različnih ljudeh izgublja različno, pri nekaterih so posledica izgube volumna podočnjaki, pri drugih izguba polnosti lic ali pojav gub v spodnjem delu obraza. Nekateri opazijo, da jih najbolj moti odvečna koža, ki visi čez linijo čeljusti. Z nekirurškim liftingom ali terapijo z visoko intenzivnim fokusiranim ultrazvokom zmanjšamo gubice na obrazu in naredimo lifting efekt.

Poleg tega se v naši koži z vsakim letom izgubi nekaj elastina in kolagena. Terapije z radiofrekvenčnimi aparati, kot sta eMatrix in eTwo, spodbudita naravno obnavljanje in nadomeščanje kolagena in elastina v naši kože, kar vidimo kot zmanjšanje drobnih gubic in izboljšanje strukture kože.

Veliko si vas želi lepšo kožo in mladosten videz, pa v poplavi produktov in terapij sploh ne veste kje začeti? Kaj bi bilo najbolje za vaš tip kože in specifične težave, morda pigmentacije, gubice, povešen obraz ali samo slaba tekstura kože. Estetski dermatolog se s tem ukvarja vsak dan in vam v Estetiki Skin svetuje kako do lepšega videza za vas individualno. NAROČITE SE NA BREZPLAČEN ESTETSKI POSVET z našim zdravnikom, specialistom dermatologom, ki ima obilico izkušenj z estetskimi posegi in svetoval Vam bo kako začeti in kako posege kombinirati za najboljši in najbolj naraven rezultat.

Mediji o nas

INTERVJU V REVIJI ELLE
Samo Gorenšek
Katja Gorenšek
estetski dermatolog
estetika
Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo