LASERSKO ODSTRANJEVANJE ŽILIC NA NOGAH

Zaupajte najnaprednejši tehnologiji.

Pri nekirurškem zdravljenju ima pomembno vlogo lasersko odstranjevanje poudarjenih manjših žilic na nogah . To je metoda, pri kateri se zelo natančna in usmerjena laserska energija spremeni v toploto znotraj žile, kar povzroči poškodbo žilne stene in na koncu tudi zaprtje žile. Prej poudarjena žila ali žilni pletež ni več viden. Laser deluje na žilice skozi kožo in ne poškoduje same kože, zato po posegu ni krvavitve ali odprte rane.

V centru SKIN uporabljamo način, ki je tudi v laserskem svetu enkraten. Gre za hkratno zdravljenje z dvema laserjema, kar omogoča večjo penetranco laserja in zdravljenje žilic na različnih ravneh kože hkrati. Ima tudi zelo učinkovit sistem hlajenja, zato večina terapijo oceni kot nebolečo, na mestu delovanja laserja pa se občuti le manjša pekočina.

Lasersko odstranjevanje žilic na nogah je hitro, žilice po postopku potemnijo in v nekaj mesecih izginejo. Če ne izginejo po enem postopku, ga po nekaj mesecih ponovimo. Po posegu se lahko takoj vrnete nazaj na delovno mesto. Lasersko zdravljenje žilic na nogah je v centru SKIN varno in učinkovito. Pred in po terapiji se morate le izogibati soncu oziroma uporabljati ustrezno kremo s SPF vsaj 30.


CENIK


Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo