Katja in Samo Gorensek scaled

Spremljajte našo zdravnico na INSTAGRAM @dr.katjagorensek

Na Instagram profilu naša zdravnica Katja Gorenšek redno objavlja novosti v naši kliniki, nasvete o negi kože in utrinke iz življenja in potovanj.

Nazadnje iz Svetovne konference estetske medicine AMWC Monaco-april 2023, ki sta se jo udeležila oba naša zdravnika Katja in Samo Gorenšek.

Obiskala sta jo že velikokrat. Je zelo velik dogodek, kamor vsako leto prihajajo dermatologi, plastični kirurgi in estetski zdravniki iz celega sveta. Udeležencev je veliko, letos celo 12.000. Predavanja potekajo v 10 dvoranah hkrati, tako da se žal vseh zanimivih predavanj ne moreš udeleziti, ampak izbereta vedno tisto, kar je za našo ambulanto in delo najbolj aktualno.
Torej letos je bilo veliko govora o vplivu izgleda na naše počutje, na naša čustva.
Zanimiva je nova študija iz letošnjega leta, ki je pokazala, da se ljudje v večini počutijo med 8-13 let mlajši kot je njihova dejanska starost. Predvsem tisti, ki se veliko gibajo in so aktivni. Ker se sami dojemamo kot mlajše, si želimo da bi nas tako videli tudi drugi, torej kot taksne kot se sami počutimo. Zato je prihodnost estetske medicine omogočiti vsem, da se naš izgled ujema s tem kako se počutimo.

Spoznala sta veliko je novih trendov, ki jih bosta z veseljem uporabila na najini kliniki.

Estetski dermatolog
Katja in Samo Gorenšek Estetika Skin

 

 

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo