DIAMANTNI PILING (HYDRAFACIAL)

Najnovejša terapija, ki poskrbi za sijoč videz vaše kože. 😇
Gre za vrsto najsodobnejšega medicinskega diamantnega pilinga.💎 Je naravna rešitev, ki združuje sočasno čiščenje in poskrbi za nežno luščenje poškodovanega sloja kože, ob tem pa jo globinsko hidrira ter nahrani s potrebnimi antioksidanti in peptidi.
Vse, kar vaša koža potrebuje, združeno v eni sodobni terapiji. 😎
Trajanje: 30 minut 👌
Rezultat: Sijoča koža 🥰
Zaupajte vase in v svojo kožo. 😍

Naročite se

V Estetiki Skin vam predstavljamo najnovejšo terapijo, po kateri bo vaša koža zasijala 🤩

Kaj pravzaprav je diamantni piling?  Gre za popolnoma neinvazivno glajenje, s katerim pore na vaši koži temeljito očistimo, obenem pa poskrbimo za odstranitev odmrlih celic zgornjega sloja kože in devitaliziranega tkiva. S sproščujočo nego in nežnim luščenjem povrhnjice (pilingom), se odkrije popolnoma nov sloj zdrave kože. 💆

Obenem poskrbi za intenzivno hidracijo, po kateri bo vaša koža mehka in navlažena. 💦

V zadnjem koraku terapije uporabimo še različne serume, prilagojene vašemu tipu kože, s katerimi kožo nahranimo in nadomestimo antioksidante in peptide. Tako bo vaš obraz še bolj zasijal, koža pa bo zapeljiva, svetleča in nahranjena.

Lepota je občutek 😉 

Zadovoljni v svoji koži.

SKIN FIRST

Zdravje in skrb za  kožo sta izjemnega pomena, saj je kot naš največji organ tudi najbolj izpostavljena zunanjim škodljivim dejavnikom.

Ste vedeli … 💭

 • da je kar 90 % poškodb na koži posledica prekomernega izpostavljanja UV žarkom? ☀️
 • da so UVA žarki, ki povzročajo staranje kože, enako močni tako na sončen kot na oblačen dan?
 • da koži škodujejo tudi onesnažen zrak, kajenje in nezdrava prehrana? 🍟🚬
 • da po 20 letu starosti v koži vsako leto nastaja 1% manj kolagena?

Številni zunanji vplivi torej povzročijo, da naša koža z leti ni več tako mehka in sijoča. Vse to pa lahko močno  vpliva tudi na naše dojemanje samega sebe in samopodobo. Veliko bolje kot samo prekrivati nepravilnosti na koži, je ustrezna nega kože prav vsak dan. To imenujemo holistični ali celostni pristop k zdravju kože, ki dolgoročno vodi do bolj zdrave kože in  nasmejanih ljudi.

Poskrbite za zdravje vaše kože vsak dan 😊, tako da jo zavarujete pred UV žarki, pijete dovolj vode🚰, uživate uravnoteženo prehrano z veliko sadja in zelenjave🥑, se dovolj gibate🚴‍♀️, opustite pa kajenje, alkohol ter hrano z veliko sladkorja in maščobami. Ob tem ne pozabite na vsakodnevno ustrezno čiščenje in nego za obraz, prilagojeno vašemu tipu kože.

Kako pogosto izbrati terapijo Hydrafacial in za koga je primerna?

Vsak mesec ali na vsako četrtletje poskrbite za sijaj svoje kože z ustreznim medicinskim pilingom in hidracijo, kot je SKIN facial.

HYDRAFACIAL

Trije koraki do sijoče kože:

 1. Čiščenje in piling kože obraza
 2. Odstranjevanje nečistoč in hidracija kože
 3. Vnos intenzivnih serumov v kožo

Gre za nežno terapijo s tehnologijo Hydrafacial, ki s pomočjo vakuma odstrani nečistoče iz kože in por ter potisne v kožo aktivne učinkovine za boljše obnavljanje in sijaj kože, te učinkovine pa tudi nahranijo kožo, jo posvetlijo in varujejo.

Gre za medicinsko terapijo, ki se izvaja v ambulanti, za katero so značilni učinkovitost in konstantni rezultati. Izvajanje je v rokah usposobljenega medicinskega osebja.

Hydrafacial je primeren za vse tipe kože, za drobne gubice in gube, izboljšanje elastičnosti in teksture kože, za kožo z pigmentnimi madeži, ter mastno kožo s povečanimi porami.

Terapija je primerna za najstnike z aknami, za odrasle osebe z mozoljčki, gubicami ali hiperpigmentacijami, pa tudi za starejše paciente s poškodbo kože s strani UV žarkov.

Terapij ne izvajamo pri aktivnih okužbah kože obraza, pri izpuščaju na obrazu, ob sončnih opeklinah in pri nosečnicah.

Prednost te terapije je, da kljub temu da izvajamo piling in intenzivno nego kože obraza za pacienta terapija ni neprijetna. Še več, gre za sproščujočo terapijo, po kateri se počutimo odlično. Terapija ni boleča, ampak gre za občutek nežne masaže. Nečistoče iz kože namreč odstranimo z vakumom, ne pa s stiskanjem, drgnjenjem ali pritiskanjem. Vse nečistoče, ki smo jih odstranili tudi lahko vidimo po končani terapiji.

 

mladostna koža

 

Terapijo lahko kombiniramo z drugimi estetskimi posegi (glajenje gubic ali dermalnima polnila s hialuronsko kislino ali laserske terapije).

S Hydrafacial terapijo samozavestno v nov dan! 🥰

 

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

059 33 99 33

031 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo