PETRA WINDSCHNURER: LEPOTNA Urednica revije ELLE

Terapijo z botoksom sem opravila že večkrat in lahko rečem, da je to hiter, neboleč in zelo učinkovit postopek, da danes omilim globino gubic in tako odpravim utrujen in jezen izraz na obrazu.” – Petra Windschnurer, lepotna urednica Elle.

 

VEČ TUKAJ.

Katarina Bajt: lepotna urednica revij Grazia

O terapiji podočnjakov v naši kliniki je lepotna urednica Grazie Katarina Bajt v članku zapisala: ” Spoznala sem, da je ključ nevidnega (op. urednica si ne želi izumetničenega videza) posega v pravem strokovnjaku, ki ima estetske standardne v smeri naravnega videza. V tem pogledu so me, čeprav sem tja prišla res polna dvomov prepričali v Estetiki Skin. Samo Gorenšek,dr.med., spec. dermatolog, mi je na nekaj posvetih pred dokončno odločitvijo dal zaupanja vreden vtis in dovolj izčrpnih informacij, da sem se prepustila iglam. Pri odpravljanju podočnjakov se ne uporablja botox, ampak dermalna hialuronska polnila, učinek pa je viden takoj, že ob posegu. Težko opišem srečo, ko sem se zagledala brez podočnjakov! Tisti dan se kljub rdečici in malce razdraženi koži brez ličil nisem mogla nehati gledati v ogledalo. Naslednji dan zjutraj sem bila kot otrok, ki najprej teče k novoletni smrečici preveriti, ali je pod njo kaj daril: pogled v ogledalo me je nasmejal, saj podočnjakov res ni bilo! Ne vem, kako sem lahko tako dolgo zaradi prepričanja in predsodkov vztrajala z nadlogo, ki me je tako motila! Prepričana sem, da nas glede polnil in botoxa (prvi nadomešča primanjkljaj volumna, drugi pa gladi gubice) omejuje veliko napačnih prepričanj in predsodkov. Spoznala sem, da v rokah pravega strokovnjaka ne tvegamo ponesrečenih in nenaravnih končnih učinkov.

 

TESA JURJAŠEVIČ, blogerka in modna urednica

” Prednost laserskega odstranjevanja dlak je vsekakor to, so zaradi njegove velike učinkovitosti rezultati vidni že po prvem obisku in prav hitro britje, depilacija in ostali načini odstranjevanja dlak postanejo postranskega pomena.
 
Za kliniko SKIN sem se odločila na podlagi številnih priporočil hkrati pa so me zelo hitro prepričali s svojo izjemno strokovnostjo in profesionalnostjo. Ta se kaže vse od prvega obiska naprej, predvsem prek jasne in poučne komunikacije ter z vrhunsko opremo kar mi daje občutek, da jim lahko popolnoma zaupam, kar je zame ključnega pomena.
Občutek med laserskim odstranjevanjem dlak?
Občutek oziroma bolečina nekoliko varira glede na samo mesto odstranjevanja, opisala pa bi ga kot toplo “ščipanje”, ki pa je zelo vzdržno zaradi močnega hlajenja, ki je prisotno skozi celotni postopek odstranjevanja.

 

 

 

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo