GLAJENJE GUB e1458735726454

Nekirurški lifting

Nekirurški lifting – preprosto in neboleče do gladke kože

 

Nekirurški lifting je izjemno nežna in povsem neinvazivna metoda za pomlajevanje kože na obrazu, dekolteju in vratu. Če se odločate za pomlajevanje kože, je nekirurški lifting z ultrazvokom (HIFU) primeren za vas, kajti primeren je za vse tipe kože. Na učinkovit način odpravlja nepravilnosti na obrazu in poskrbi za zmanjšanje gubic.  Hkrati je koža videti mehkejša in prožnejša. Gre za revolucionarno metodo, ki jo uporabljajo v vodilnih estetskih klinikah po svetu in tudi pri nas v Skin dermatologiji. 

Pomlajevanje kože z HIFU nekiruškim liftingom prinaša številne prednosti:

 • izvedena je v izjemno hitrem času (30 minut do 45 minut),
 • prinaša rezultate, ki so vidni hitro postopku,
 • in kot najpomebnejše: prinaša trajne rezultate.

Zakaj in kako prihaja do staranja kože na obrazu? 

K staranju naše kože pripomorejo številni faktorji. Eden izmed glavnih je postopno upadanje količine snovi, ki so zaslužne za ohranjanje mlade in gladke kože. Gre za snovi kot so kolagen, elastin in hialuronska kislina. Notranji proces staranja, ki vpliva na delovanje telesa v celoti, torej postane viden tudi navzven. 

Na količino koži pomembnih vezivnih snovi in s tem hitrost procesa staranja vplivajo številni faktorji, npr. naša genska zasnova, stres in izpostavljenost soncu.

Kako pa se lahko zaščitimo pred staranjem kože? In kako se znebiti gub na področju obraza, okrog oči in dekolteja?

Zanimivo je, da v zadnjem času z izjemnim napredkom tehnologije in povečanem zanimanju za ohranjanje gladke kože, potreba po plastičnih operacijah upada. Uporabljajo se namreč naravnejše in neinvazivne metode pomlajevanja delov telesa, kot je HIFU lifting. To nekirurško pomlajevanje s ponosom izvajamo pri Skin dermatologiji, kjer na prvo mesto postavljamo trajno zadovoljstvo in popolno zaupanje naših strank.  

Zakaj izbrati HIFU nekirurški lifting obraza?

HIFU je angleška kratica (High Intensity Focused Ultrasound) za lifting obraza z ultrazvokom, ki na površini kože ne pušča nobenih poškodb. Ta varna metoda je primerna za vse tipe kože in ne glede na starost. Poleg tega je svet estetike navdušila še z naslednjimi prednostmi: 

 • vidno izboljša stanje povešene kože tudi na področju čeljusti,
 • uporablja se lahko na različnih delih telesa (obraz, vrat, čeljust, brada, vrat, dekolte) in je povsem prilagodljiva glede na globino terapije,
 • stranka se lahko neposredno po zaključeni terapiji vrne k svojim dnevnim opravilom. 

 

Pred tretmajem želimo vsem strankam omogočiti, da so v popolnosti pripravljene na HIFU lifting. S tem želimo zagotoviti, da med in po estetskem tretmaju ne bo prišlo do neprijetnih presenečenj. Le tako je estetski poseg nekirurškega liftinga izveden na svetovno priznanem nivoju z visoko intenzivnim fokusiranim ultrazvokom HIFU pomlajevanjem.

 

Le z vrhunsko osebje, prijeten osebni pristop in seveda najnovejša tehnologija lahko zagotovijo neprimerljive rezultate in maksimalno zadovoljstvo strank. S slednjimi vedno opravljamo pogovore pred in po posegu, kjer z veseljem klepetamo tudi o njihovih izkušnjah. Na ta način nekirurški lifting dobro poznamo tudi s strani naših zvestih strank. Mnoge izmed njih rezultate po nekirurškem lifitingu opisujejo z besedami kot so »hitro po postopku sem opazila manj povešeno kožo obraza, ki me je motila leta« ter »všeč mi je bil strokovno izveden postopek«. Naš nekirurški lifting ima v primerjavi s številnimi drugimi estetskimi posegi na obrazu še eno veliko prednost, saj za poseg ni potrebna anestezija. 

 

Pogosta vprašanja po pomlajevanju obraza

 

Da vam prihranimo čas, brskanje po spletu in klicanje strokovnjakov, smo za vas pripravili pregled najpogostejših vprašanj. HIFU terapija ja namreč izjemno sodobna tehnika glajenja gub, ki se je na trgu pojavila šele nedavno, zato je relativno nepoznana. 

 • Kakšni so občutki po tretmaju? Stranskih učinki so redki oz. večinoma izjemno kratkotrajni (zgolj morebitna rdečica ki traja nekaj ur). Zelo redko modrica. Že takoj po tretmaju lahko nadaljujete s svojimi vsakdanjimi opravili, lahko nanašate tudi ličila. 
 • Kaj moram storiti po tretmaju? Priporočamo vam dobro zaščito pred soncem (s SPF vsaj 30). 
 • Kako hitro bodo vidni učinki? Neposredno po opravljenjem tretmaju lahko pričakujete mehkejšo  kožo. Po 4 tednih se opazno izboljša obrazna linija in zmanjša vidnost gub, po 12 tednih lahko pričakujete najbolj vidne rezultate z bolj napeto kožo in manj gubami.  
 • Ali lahko tretma združujemo z drugimi kozmetičnimi tretmaji in posegi? Vsekakor lahko HIFU pomlajevanje uporabljate v kombinaciji z drugimi tehnikami pomlajevanja obraza (kirurško ali nekirurško).

 

Nekirurški lifting je torej primeren za vse tiste, ki vas motijo nastale gube na obrazu, ali pa se želite znebiti gub okoli oči, odpraviti gube na čelu, smejalne gube ali pa zgolj iščete enostavnejšo metodo za odstranjevanje povešene kože obrazu in na drugih delih telesa.
Kljub dejstvu, da gre za neinvazivno  metodo, pa je razumljivo, da se želite pozanimati o podrobnostih estetskega posega. Vabimo vas, da stopite v stik z našo strokovno ekipo, ki vas bo z veseljem opremila s prav vsemi potrebnimi informacijami. Zavedamo se, da so potrebe vsakega posameznika povsem drugačne, zato svoje strokovno znanje nenehno uporabljamo za iskanje najboljših rešitev glede na vašo kožo in pričakovanja. Več o postopku in članek naše zdravnice dr. Gorenšek, ki je bil objavljen v reviji ELLE si lahko preberete TUKAJ.

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Telefon *

  Vaše sporočilo