Like skin around our body, the wooden wall wraps around the existing masonry structure of the central room of the dermatology practice. The load-bearing structure determines the floor layout, but its undulating walls hiding the service area give the room a softer appearance.

In order to avoid excessive sterility, the colours in the offices include warm tones of grey and white. Additionally, we used wood, which is a material only rarely seen in healthcare settings. There are many different textures that – like beautiful skin – invite us to touch them.


Fotografije (1, 2, 5, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 17, 22): Žiga Lovšin
Fotografije (3, 4, 6, 7, 8, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26): Miran Kambic

Contact

Close

×

Call us

059 33 99 33

031 446 999


Let's Connect


Newsletter

Subscribe to our newsletter



Book an appointment


Name and surname *

E-mail *

Telephone *

Your message