ČRNI PETEK POPUSTI!!!

ČRNI PETEK

DO 25% POPUSTA NA TERAPIJE HYDRAFACIAL in PAKETE LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAČIC

CENE IN POPUSTI TUKAJ.

 

Na črni petek v Estetiki SKIN prvih tristo strank prejme do 25% popusta na terapije HYDRAFACIAL in pakete LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAČIC.

S terapijo HYDRAFACIAL boste v decembru zablesteli s svežo in sijočo kožo.

Gre za vrsto najsodobnejšega medicinskega diamantnega pilinga? 💎 To je naravna rešitev, ki kožo očisti, poskrbi za nežno luščenje poškodovanega sloja, ob tem pa kožo globinsko hidrira in nahrani z antioksidanti! 🌸 REZULTAT: SIJOČA KOŽA V HIPU 🥰

December pa je tudi kot nalašč za pričetek s terapijami laserskega odstranjevanja dlačic s katerimi se boste poslovili od uporabe britvic. V Estetiki SKIN uporabljamo učinkovite, natančne in varne laserje ter imamo vrhunske rezultate.

V Estetiki SKIN že nudimo 50% popusta v kolikor se odločite za PAKETE šestih terapij laserskega odstranjevanja dlačic, za ta črni petek pa nudimo še dodatnih do 25% popusta na pakete.

V kolikor imate dodatna vprašanja ali bi se želeli naročiti, nas lahko pokličete na 031446999 ali nam pišete na info@estetika-skin.si.

 

Hvala da nam zaupate!

 

Akcijska ponudba velja ob vplačilu terapij Hydrafacial ali paketa 6 terapij laserskega odstranjevanja dlačic od 20.11. do vključno 8.12. 2023 za prvih tristo strank. Zakupljene termine je potrebno izkoristiti v roku 1 leta. Posameznik lahko ugodnost na vsako storitev/paket izkoristi le enkrat.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

+386 31 446 999


Povežite se z nami


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnikRezervirajte termin


    Ime in priimek *

    E-pošta *

    Telefon *

    Vaše sporočilo