Vpliv hranil na preventivo staranja kože

Dr. Gorenškova predavala na največji estetski konferenci v Parizu

V začetku februarja je v Parizu potekala 20 estetska konferenca IMCAS posvečena dermatologom in plastičnim kirurgom. Udeležilo se je je 9200 kolegov iz celega sveta. SKIN dermatologinja Katja Gorenšek, dr.med. je na tej konferenci predavala o vplivu določenih hranil na preventivo staranja kože. Hvala IMCAS timu za povabilo.

Intervju v reviji Goodlife

Dne 7.12. izide decemberska številka revije GOODLIFE, priloge častnika Delo. V tokratni številki preberite intervju z našo dermatologinjo Katjo Gorenšek Ul, dr.med. o novostih v pomlajevanju in kako ohraniti individualen in naraven, vendar mladosten videz še dolgo v starost.

FACE estetska konferenca v Londonu

SKIN dermatologa sta zelo aktivna na področju estetike in se različnih konferenc po svetu udeležujeta skoraj vsak mesec. Tokrat FACE konferenca v Londonu, o estetiki, dermalnih polnilih, botoksu in še več. Zato so storitve v SKIN dermatologiji na nivoju najboljših klinik po svetu!

SKIN dermatologinja predavala na svetovni estetski konferenci

SKIN dermatologinja Katja Gorenšek Ul, dr.med. je julija predavala na svetovni estetski konferenci IMCAS Azija na Baliju o nutraceuticals oziroma določenih sestavinah hrane, ki zmanjšujejo znake staranja na koži. V kolikor ste tudi Vi že razmišljali o spremembi prehrane in o njenem vplivu na staranje oziroma na splošno zdravje vam več nasvetov o tem lahko poda …

Izobraževanje o novostih v estetiki v Londonu

 SKIN dermatologa sta se v oktobru udeležila izobraževanja v Londonu, CCR Expo, o novostih v pomlajevanju, uporabi dermalnih polnil in botoksa. Ob tem sta si vzela čas tudi za druženje z dobrimi prijatelji in najboljšimi zdravniki iz področja estetske medicine, dr. Raj Acquilla, UK, dr.Jani Van Loghem, Netherlands, dr.Tom Van Eijk, Netherlands, dr.Dalvi Humzah, UK, …

Analiza obraza.

Izobraževanje na CFA Amsterdam.

Pretekli vikend se je SKIN dermatologinja Katja Gorenšek, dr. med., specialistka dermatologije udeležila prestižnih delavnic o novostih v aplikaciji botoxa in dermalnih polnil s hialuronsko kislino CFA Amsterdam. Konferenca se je osredotočala na natančno anatomijo obraza in praktično delo z aplikacijo dermalnih polnil.

Intervju z dr. Katjo Gorenšek za Vizito.

STROKOVNJAKI CENTRA SKIN SPREGOVORILI O POMLAJEVANJU ZA VIZITO

V prejšnjih dneh smo v SKIN  gostili vrhunskega estetskega zdravnika iz Velike Britanije dr. Raj Acquilla, ki je svetovno znan strokovnjak za aplikacijo dermalnih polnil in botulinskega toksina, ter zdravnik številnih zvezdnic. Njegova tehnika nam omogoča ohranjanje mladostnega in svežega videza obraza, brez pretiranih sprememb. V naslednje dni vstopamo z še bogatejšimi izkušnjami in vas …

Snemanje prispevka za Kulturo.

PRISPEVEK O CENTRU SKIN NA RTV SLOVENIJA

Center SKIN, drugačen in bolj prijazen prostor pacientom, z organskimi lesenimi formami, ki ga omehčajo, in privlačnimi vzorčastimi stenami, ki kar kličejo po dotiku… Ekipa RTV Slovenija se je na lastne oči prepričala o udobju in ustrezni oskrbi naših pacientov. Prispevek o ambulanti SKIN od 3.10 min naprej.

Estetska konferenca v Londonu.

IZOBRAŽEVANJE NA ESTETSKI KONFERENCI V LONDONU

SKIN dermatologa Katja Gorenšek Ul, dr.med. in Samo Gorenšek, dr.med. sta novosti, nove tehnologije in napredne tehnike ponovno izpopolnjevala 15. in 16.4.2016 na estetski konferenci v Londonu na povabilo dr. Humzaha, plastičnega kirurga, ki je predsedoval srečanju. Srečanja so se udelezili vrhunski zdravniki estetske medicine iz celotne Velike Britanije.

Skin center - čakalnica

Oglejte si Skin ambulante v sklopu Odprtih hiš Slovenije 2016

Skin ambulante bodo predstavljene v sklopu Odprtih hiš Slovenije 2016, ki potekajo 15. – 17. aprila 2016 Naše ambulante si boste lahko ogledali dne 16.4.2016 ob 15h. Po objektu bosta vodila arhitekta Katjuša Kranjc in Rok Kuhar. Vodenje bo potekalo v slovenskem jeziku, vsi objekti pa so na ogled brezplačno. Odprte hiše so arhitekturno nepremičninski …

Dermatološka ambulanta Skin centra.

Darilni bon

Vašim najdražjim ali poslovnim partnerjem lahko sedaj podarite darilni bon za storitve v SKIN centru. Lahko jim podarite posamezno storitev (pregled znamenj, glajenje gubic, piling obraza…) ali pa jim podarite določeno vrednost storitev po Vaši presoji.

Odprtje novega centra

Z veseljem Vam povemo, da je SKIN v Ljubljani odprl svoja vrata. Gre za dermatološki medicinski center kjer opravljamo številne specialistične storitve, od dermatologije do estetike in laserske terapije.

Kontakt

Zapri

×

Pokličite nas

059 33 99 33

031 446 999


E-novice

naročite se na naše e-novice in prejmite brezplačen priročnik



Rezervirajte termin


Ime in priimek *

E-pošta *

Telefon *

Vaše sporočilo